Zeynepsari34 Merhaba arkadaşlar kocasının ailesine bebeğinin cinsiyeti doğuma kadar farklı söyleyen , doğrusunu gizleyen, yada söylemeyen var mı ? Ben cinsiyetini özellikle gizlemek ve son anda doktor yanılmış demek istiyorum.özellikle eltim yüzünden 😟😞
cigdem4154 Zeynepsari34 Yani bence çok saçma olur hani hamileliği ilk 3 ay söylemezsiniz o normal ama cinsiyette neden böyle birşey yapacaksınız ki he hiç söylemezsiniz süpriz olsun herkese dersiniz o ayrı ama bence farklı söylemek olmaz gibi ya yine de siz bilirsiniz tabi
Eldgrn Zeynepsari34 böyle oyuna ne gerek var ki kimse anlamicak mi mesela kız pembe aldın ama erkek dedin illa görecekler bakacaklar ne kadar unisex alırsan al o zman rezil olduğunla kalırsın
mysweetbabyy Zeynepsari34 Allah saglikla verdikten sonra böyle çocukça şeylere ne gerek duyarsınız ki anlamıyorum eltine ne o kim ki cinsiyeti saklicaksin onun yüzünden kızsa erkek olmadi diyeyse bu durum bebeğinize bu haksızlığı yapmayın
030323-brck Zeynepsari34 hic söyleme ama farklı deme misal bebek erkek sen kız diyorsun birileri çarşıya gidip içinden gelerek yada gelmeyerek sana hediye alsa o insanin da parasına yazık belki kötüler sana yaşattıkları ağır gelir ama farklı demek de onlara ayıp para boşa gidicek belki kimseye demiyorum de herkes doğumda ogrensin de olsun bitsin ama bunu kendi ailene de söyleme sonuçta herkes birbirini tanıyor bi yerde denk gelseler bize cinsiyeti bu dedi deseler ne kadar ayıp şahsen BN kimseye söylemem ama cinsiyeti su da siz bu olarak bilin yapmm
busra14044 Zeynepsari34 bence çok saçma eltim bana aynısını yaptı. Gurbetteyim benim olmuyordu kendisi 3.ye hamile kaldı önce söylemediler hiç biri uzak akrabadan duydum yine de belli etmedim sonra 4 aylık falan olunca söyledi ilk defa duymuş gibi yaptım. Sonra da cinsiyeti kız dedi doğuma kadar doğdu ki erkek üstüne bide kocamın adını koydu. Bide bana doğumdan birgün önce öğrendik herkes şok oldu dedi yalanını kaynanam ortaya çıkardı bayramda gittik kaynanamda 7 aya kadar kız dediler 7de öğrendik ki erkek dediler dedi eltim morardı yüzüme baktı anladı yalanı bozuldu. Buna rağmen ben hamile olduğumda hemen söyledim cinsiyeti sordu neyse onu söyledim. O küçüldü diye benimde küçülmeme gerek yok bana göre saçma şeyler bunlar
Vera09 Zeynepsari34 niye yanls soyleyeceksinizki cok sacma olur. En fazla bi kac ay gostermedi belli etmedi diyebilirsiniz
baby3_ Zeynepsari34 bu eltiler ne böyle ya ? Bebek sizin bebeğiniz yalan atsanız ne gizleseniz ne ? Kim ne kadar umursayabilir ki ? Yapmayın etmeyin herkes kendi cezasını yada belasını bulsun boşverin hamile halimizle düşünmeyin şöyle şeyler
girl_boy_annesi Zeynepsari34 benim bi arkadaşım yaptı ama o herkese oğlu olacağı halde kızım olacak dedi Oğlu doğunca itiraf etti Aslında erkek ti ama ben kız dedim diye ben çok bozulmuştum niye öyle yaptığını sorunca düzgün bi cevap bile vermedi ben iki çocuğumuda hiç kimseden gizlemedim sadece eşim kızımızı öğrenince sülalede kimsenin kızı olmadığı için söylemesek mi nazar değer dedi bende yok daha neler her şey Allah’tan Rabbim bize bunu uygun görmüş kim niye kıskansın dedim
1erkekkannesiiii Zeynepsari34 ben her şeyi söyledim saklayacak bisey yok ama ismini söylemedim herkes kulp takar akıl verir çekemem. Doğunca kimlikte görürler
Anakuzusu Ben çocuk istiyorum istiyorum artık dedim. Bı baktım eltim benden önce haberi verdi hamileyim diye bana söyledi.Bende hamileyim şimdi aralarında 1 aydan az var kuzenlerin
baby3_ Madem post açıyorsunuz cvp da yazın insanlara . Vakit ayırıp iyi kötü yazan ve soru soran var. Sisteme de giriyorsunuz yani hiç hoş davranış değil