Kayadan34 Ozgesahin ay bende bazen gündüzden milföy hamuruna peynir koyup fırına atıyorum acıktıkça mikrodalgada bi tane bi tane ısıtıp yiyorum 😅😅😅
Hafizeipek Benim istahim normaldi şimdiye kadar 22.haftadan sonra başladı bu saatlerde kafamda çizgi filmlerdeki gibi yemek dönüyo hep 😂😂😂
Asli06671 Hafizeipek kafayi yiycem artik ne yesem siye 33+1 haftaligiz gunde 30 kez mutfaga giriyorum farkli seyler yeyince migdeyi bozuyorum 🙋😕
Mervebtnrr Ozgesahin süt içiyorum ve uykumu bekliyorm uyumazsam iş kötü mutfağa yöneliyorum🤣 30 haftadan snra kendime engel olamamaya basladim
Asli06671 Hafizeipek basinda bi saat bekliyorum bakisip bakisip kapatiyoeum sonea 😁doyacagim yerde yedikce acikiyorum anormallikmi bende
esmaozan deletedmom6295 fark etmiyordu cnm bazen soyuyordum bazsn kabuklu eger tazeyse ama dokunuyor 😉
gencannee Ozgesahin meyve ve süt bazende ceviz yada karisik cerez yoksada bunlar evde sütümu icer yatarm:)
Esracim Ozgesahin canım ne istiyorsa yiyorum valla. Zaten tatlı düşkünü değilim öyle şeyler canım istemiyor. Havuç,salatalik,meyve,çok acsam tost
Hafizeipek Esracim ben de havuç salatalık çok yiyorum ya üzerine limon sıkarak 🙄 gece çok ağır şeyler yememek için muzlu süt yapıyorum bazen