eylulmomm Dün gece ağrılarım olduğunu soylemistim eşimi uyabdirmak için kalktım heryer kahverengi leke olmuş halada gekiyo bu nişan mi kızlar Nisan çok mu gelir az ki korkmaya başladım ve çok heyecanlıyım
DogaMom eylulmomm arkadaşlarım kahverengi lekelenmeden sonra doğum yaptılar, doktorunuzla iletişime geçin bence 🌸
DogaMom eylulmomm açıkçası bende acemiyim ama arkadaşımda bir kaç gün kahverengi lekelenme oldu her olduğunda doktor açılma var mı diye kontrole çağırdı 3-4 gün sonra doğum yaptı. Sanırım sancı herkese hemen gelmiyor siz hazırlıklı olun bence 🙈
DogaMom eylulmomm bende sizin adınıza heyecanlandım umarım hepimiz çok güzel doğumlar geçiririz 🥰 sağlıkla gelsin inşallah
Senadgo eylulmomm benim de dünden beri ara ara kahverengi akıntım oluyor 37+6 ama beklemedeyim bakalım düzenli sancım yok, seninki inşallah doğumdur sancın da varsa ☺️
CansuAmine eylulmomm yine bi doktora gidin isterseniz bebeğinizi riske atmayın. Benimde ağrım.vardi ertesi gün gittim doğum sancim.varmjs durdurdular haftası dolsun diye kızdı doktora da ya çocuğa bisey olsaydı diye şimdi 1 hafta ilaca başladık Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm Allah kurtarsın 🥰
eylulmomm @Senadgo inşallah canım benimkide düzenli değil ama şuan yok mesela ama artık doğum olsun istiyorum ağrılardan uyuyamıyorum çok agirlastim 🥰
eylulmomm @CansuAmine benimkinin haftası iyi diye gitmek istemedim ben canım sancimda az önce vardı mesela ama şuan hiç yok o yzuden beklesemmi dedim çünkü Nisan gelince gelin demiyolar sanci olursa gel diyolar bide devlet hastanesi orda sancı çekmek istemiyorum yatarak çok zor olur
CansuAmine eylulmomm egrr acikligin az ise imza atıp cikabiliyorsun diye biliyorum. Brnim ilk hamileliğmde öyle olmuştu sancim azdi imza attım çıktım.