Baliminannesii Kızlar emzik markası ne tercih ettiniz doğumdan ne kadar sonra verdiniz birde intertten bakıyorum mesela 0-6 ay ve 6-18 ay dıyor mesela 0-6 ay aldım diyelim 6 aydan sonra kullanamıcam mı nasıl oluyor yani deneyimli anneler
ipekveatlas Baliminannesii emzikler o kadar uzun süre kullanılmaz bence 2-3 ayda 1 yenisini almalısın. ben bibs kullanıyorum doğumdan hemen sonra verdim mesela bibs 6 haftada 1 değişmeli diyo ben 2 ay falan kullandım daha bisey olmadı
AslanBebeginAnnesi Baliminannesii ben philips avent’in 2′li Ultra Air Desenli Erkek Bebek Emzik 0-6 Ay olanını aldım
Duruuulina Baliminannesii canım hijyen ve sağlık açısından iki üç ayda bir değiştirmek gerekiyor o kadar uzun süre kullanılmıyor
Mamamama Baliminannesii ben Philips avent Soothie aldım çok güzel bir emzik bak istersen Amazon’dan da çok uygun fiyata aldım yorumları da çok iyi 0-6 ay arası kullanılabilirmiş 2 adet zaten içerisinde ☺️
Ayda123 Baliminannesii ben tomme tıppe emzik aldım onu 15 günlük falan dı heralde kolay aldı 2. Bebeğime philips alıcam şimdi onu öneriyolar daha kolay kabul ediyomuş önce 0 6 ay olanlar 6. Ayı dolana kadar o kullanılıyor sonra ufak kalıyor 6 -18 aya geçiliyo canım