Mucizem_00 26 5 im, 16.haftadan beri bu şekilde ayy taş gibi geriyor sıpa, nefesimi bile engelliyor böyle bu durumu yaşayan var mı
11115 Mucizem_00 mən yaşayıram onu, müalicə alıram, rahim kasılmalarıdı,bizdə Azerbaycan da tonus deyilir ona, çok ciddi bişeydi aslında, mutlaka doktorunla görüş derim, mən tedavi oluram, indi çok şükür daha iyiyim, gerilmeler, taş kesilmeler keçir
Aselinannesi3 18+3 üm karnımda sertlik hissediyorum ve kaç saattir böyle. Bebeğimin hareketlerini de hissedemedim bugün normal mi acaba
Mucizem_00 Aselinannesi3 hareket ediyor benimki canım ama geriyor fazlasıyla, hareket ediyor o haftalar ama çok hissedemyn bazen korkma her anı edeceksin die bişy yok bazen hissttrmyo, sen dümdüz uzan elini koy kasıgına karnına
11115 Aselinannesi3 hiç normal deyil canım, doktora git bendede öyle 21 haftalığım, doktor bana tedavi uyguladı, şimdi düzeliyo sertlik, bazen sancı yapıyodu bende
Fatmaysil Ben ilk oğluma hamileyke aynenn öyleydi doğuma kadar zor nefes alıyordum doğduktan bir aya kadar bebeğim hep kendini kasiyordu sonra geçti sağlıklı olsunlar da