Hepinize selam hanımlaaaarrr sonunda doğurdum sıkıntılı geçen 9 aydan sonraaaaa ❤️ Hastanelerde süründüm hatta bir hafta hastanede yattım, hemoroid ameliyatı oldum, covid geçirdim, son birkaç nst’de doktorumuz bebişimin kalp atışını hiç beğenmiyordu. Normal doğum istersen yüksek ihtimalle sezeryana döneriz bir de bebeğin kalp atışları sıkıntı olur diyince korktum açıkçası. Normal doğumdan çok korkuyordum ama kendimi hazırlamıştım. Doktorum riskin var diyince dedim can bu yani kızımın canıyla kumar oynayamam. Yaklaşık 10 gündür çok sık kontrolümüz vardı. Her seferinde aha bugün sezeryana alacak diyordum. 31 Ağustos sabahı gel kanlarını ver her ihtimale karşı demişti. Sabah 8.30 gibi kahvaltı yapıp evden çıktık. Doktorum da kahvaltı yaptığın için anca 3 gibi alabilirim ama istersen yarın alalım bebişi dedi. Bekledikçe risk artıyor bugün alalım hocam dedim. Çok paniktim ama ona rağmen spinal istedim. Belimden çok huylandığım için anestezi uzmanı bayağı bi belime dokunup beni alıştırmak zorunda kaldı 😅 Asıl iğneden önce lokal anestezi yaptılar. Fazla eğilemediğim ve kemik yapımdan dolayı tam üçüncü denemede iğneyi yapabildiler ama iyi ki de spinal diye ısrar etmişim. Sondayı uyuşturan sonra taktılar. Midem bulandı biraz ve baskı hissettim. N’oluyo napıyosunuz ne zaman başlayacaksınız dedim ki bebek çıkmış bile 😂 kordonu kısa olduğu için sadece kolunu görebildim 😂 sonra benim dikişlerimi yapıp odaya aldılar. Bu arada ekip harikaydı bayağı kaynattık herkesle ameliyat sırasında. Sütüm hemen geldi. İki saat sonra da su, komposto ve kahve içmeye başladım. Kahve bayağı işe yaradı hiç başım ağrımıyor. Hep ilk kalkış aşırı zor derler ama zorlanmadım desem yeridir. En zoru bence karın masajıydı yani karnınıza bastırıyorlar. Ağrı kesiciye rağmen ağrılarım oldu tabi ama adet sancısı resmen. Çok yüksekten yaşardım o ağrıları, o yüzden çok zorlamadı. Şu an biraz gaz sancım var. Bebişim de emdi güzelce ve uyuyor şimdi. Çok sert ve gamsız biriyimdir ama şu an aşırı duygusalım ve sanki ilk bebeğim değil onuncu bebeğim gibi gayet sakinim ve her şeyi hızla hallediyorum. Bayağı ayaklandım hatta bebişimin altını bile değiştirdim. Sezeryandan asla korkmayın kızlar. Benim acı eşiğim aşırı düşük olmasına rağmen şu an kendim kalkıp dolaşabiliyorum. Durup durup da anne oldum yaa falan diyip sırıtıyorum 😂 iyi ki de anne olmuşum ❤️