Esrakky Kızlar bebeğimin isin gecesi için balon zinciri yapacam perde ustune asacam normal nesef ile şişirip ama kaç gün dayanır kaç gunde soner ? Sezaryan olacam inşallah 🙏 7 gun toparlanıp oyle isim koyacaz 7 gun dayanır mı ?
sliya30 Esrakky valla benim balonlar 2 aydan fazla dayandı 🙈🤣🤣 sonunda ben attım artık her yer balon balon bıktım 🤣🤣 tabi çocuk çok oynarsa fısalabilir
Oslemasel Esrakky benimkiler 1 aydan uzun süre dayanmıştı, yalnız bir süre sonra balonlardan koku gelmeye başlıyor. Beni rahatsız etmişti. 7 günde bir şey olmaz. Belki 1-2 tane patlama olabilir. Bende olmuştu
Asasasas Ortamın sıcaklığına, basıncına göre değişkenlik gösterebiliyor ya.. ne desek tutturamayabiliriz bence.. 🙄
3bebeli1kedili Esrakky yeğenimin doğum günü için balon Zinciri yapmıştık pompa ile şişirdik folyo balonlar dan utanmasa ikinci yaş gününe kadar dayanacaktı 🤭 ama lateks balonlar ne kadar dayanır pek bilmiyorum
EmelBG_ Esrakky İllaki iner hepsi degil ama belirli sayıda havaların sıcak olması ile alakasında var tabi . 3-4 gün ideal fazlası olur olmaz riske girmeyeceksek yok .