Aleynaerayy22 Size de su içseniz bile 5 dakika sonra yine su içme isteği geliyor mu günlerdir susuz kalmışcasına 2 gündür sürekli yaşıyorum bunun yanında birde mide yanmasıda var omu yapıyor acaba
DidemDnnz Aleynaerayy22 yüksek şeker yapar çok su içme isteği. Sanki ağzın dudakların boğazın kuruyormuş gibi hissedersin, şekerini ölçtürmeni öneririm çünkü hamilelikte şeker tehlikeli
Mlkgnlty Ben geceleri çok yaşıyorum,uyanıp su içiyorum içtiğim su değmeden geçiyor sanki su içtikçe lavaboya gitmekten uyku düzenim kalmadı 😅
MadameHappy34 Ben psikolojik olarak Cok iciyorum.. hamilelikte susuzluk sorun olur dedikleri icin yoksa 2 gun icmesem aklima gelmez🫣🫣
Aleynaerayy22 MadameHappy34 bende çok sevmiyordum suyu içerek alıştım artık sürekli içim yanıyor sanki
Aleynaerayy22 Aybigesrky En az litre de olsa içmeye çalış zorla her saat başı 1 bardak bile içsen yine iyi bebiş için
Aybigesrky Aleynaerayy22 Aminnn canım Allah hepimizi Hayırlısıyla kurtarsın yavrularimiza kavuştursun inşAllah🤲🧿💕
Aleynaerayy22 DidemDnnz Geçenlerde ölçüm cihazı ile öylesine tok karınla ölçmüştük gayet güzel çıkmıştı ama 1 ay sonrasına şeker yükleme testi var onu bekliyorum Yaptırıcam
Minigim38 Suyu ic tuvalete git böyle bi rutin olustu artık geceleri de tuvalete gitmekten uyuyamaz oldum😅
Aleynaerayy22 Minigim38 Ben ilk haftalar geceleri belki 11 12 kere lavaboya kalkiyordum artık uykumu anlamıyordum hiç yani şu sıralar daha iyiyim ama uykum zor geliyo 😂