fasulyeveannesii 25 Ağustos beta 24 27 Ağustos beta 81 1 Eylül beta 670 Normal mi. Bir de kasık agrım var ve rahimde sıvı birikmesi görüldü
Celins_ fasulyeveannesii beta yükselişi gayet normal, kasık ağrısı da normal diğer konuda bilgim yok.
1Prens_annesiii fasulyeveannesii artış gayet iyi gözüküyor kasık ağrısı bende de oluyordu sadece kasık ağrısı şikayeti ile gdiip hamile olduğumu öğrenmiştim çok normal ☺️
fasulyeveannesii Srdm şey aslında 1 Eylül değil de az önce verdim 31 Ağustos desek de normal mi sizce
fasulyeveannesii 1Prens_annesiii 1 Eylül değil de esasında 31 Ağustos gece. Yine de normal mi sizce artış
1Prens_annesiii fasulyeveannesii artış olmaz aksine düşerdi diye biliyorum yani sağlıksız gebelik de artış görünmüyor
MadameHappy34 fasulyeveannesii Bêta degerleri hakkinda bisey soyleyemem ama kasik agrisi bel agrisi normal diyorlar Annemler ise kalkma diyo ayaginin altina yastik koy dinlen..
1Prens_annesiii fasulyeveannesii evet gayet normal gözüküyor stres yapmayın inş sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Selamcanim fasulyeveannesii normal beta artışınız. Kasık ağrınız da normal. Yerleşme kanaması adı altında lekelenmeniz olursa oda normal. Ama diğer konu hakkında fikrim yok.
Serapppp61 Ben hamile kaldığımda ilk sonuç 131 di. Dört gün sonra gittiğimde 863 tü. Eğer gebelik iyi değilse asla artış olmaz.