AnagibiAnaa Yehsen-27 Solda hissediyorum hep ve erkek 🤣🤣 hatta annemler çok heveslendirmisti soldaysa kesin kz diye ama erkek çıktı. Asılsız bsy yani takılmayın
northandmother Yehsen-27 yani kesin diyemem ama bende öyle oldu en baştan beri sağ kasık ağrıyordu hamileligim boyunca ultrasyonlarda sağ da gördüm ilk başlarda oğlum olacak hayırlısıyla 💙
Utkulu1 Yehsen-27 oğlum hep solumdaydi hatta sol tarafım daha çok çatladı. Kizcem sağ tarafımda hep 🍁
Nutelllaa suscarparimm bu nasıl bı cevap ya herşeyin bı dozu var yani kendine gel bence .sana ne yani sorar sormaz cevap verme geç .bu nasıl bı cevap tarzı ?! Hangi hakla bu şekilde konuşuyorsun yani ?
Smhpolt Nutelllaa katılıyorum sana. Ne olursa olsun doğru bir üslup değil! Bende yazarak tepkimi koymak istedim.
Gulsah0306 solumda hissettim doktor kontrolünde hep soldan bakıldı yani bende kız diye mi düşündüm ama erkek çıktı. :))
Yehsen-27 limoncicegimFO 10 haftalikk hamileyim bebeğim aynen bende öyle düşünüyorum sağlıkli sıhhatli affiyetli olsunda farketmez kızı erkeği 🥰
Nutelllaa Yehsen-27 yazdığı şeyler bı yerlerde üç beş beğeni aldı desteklendi diye saçmalamaya başladı iyice .sen baya sakın kalmışsın yani sana da sasirdim açıkçası
Yehsen-27 Nutelllaa bende tanıyorum o kızı edepsizle edepsiz olmak istemedim canım yoksa ağzının payını verirdim gereksiz işte seviyesine inmedim…
Yehsen-27 limoncicegimFO ya canım sana birşey sorucam ben bilemden kaplıcaya girdim ama çok tehlikelimis sıcaklık 38 40 derecedi çok şükür kanama olmadida sakatlık fialn yazıyordu