Deletedmom_51 Aygul_8403 12de %90 kız demişti bugün %100 erkek dedi 😂 ben yine de detaylıyı bekliyorum 😂
Aygul_8403 Deletedmom_51 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 2li tarama da %51kız ihtimal dedi çokta heveslenme dedi doktor mrkla 8 eylülü bekliyorum😍
hayallliiim Aygul_8403 kız inşallah 💞💞💞Mart’ta bir kürtaj oldum kalbi durdu 10. Haftada bu 2. Gebeliğim
Aygul_8403 hayallliiim benimde 3cü gebeliğim gecen yıl sol yumurtalığım ve tüpüm alındı 2 oğlum var çok şaşkınz mucize gibi bişi
hayallliiim Deletedmom_51 yaaaa 💞💞💞💞Bir Şubat annesi daha harika🥳🥳🥳Bulantı kasıkda batma falan varmı ilk gebelikmi
Deletedmom_51 hayallliiim var canım var.. aslında bulantılarım çok olmadı rahat geçirdim ama kasıkta ağrılarım var göbek deliğimin orası ağrıyor bunlar normal dedi doktor 😂
Deletedmom_51 hayallliiim bu 4.gebeliğim canım ilk defa bu zamanları görebildik inşallah devamı gelir 🤲🏻
Deletedmom_51 Aygul_8403 Benim bildiğin %90 deyince ben kesin kızdır dedim 😂 erkek dedi ama yine de detaylıyı görmek lazım😂