Misirekmegi Ezgikrkl batıl inanç olduğunu düşünsemde kestiremiyorum ne olur ne olmaz düşüncesi bile kötü çünkü
Nidakorkmaz Ezgikrkl böyle hurafelere inanmayın ne olursunuz. Kestirdim hiç bir şey olmuyor. Kestirince insan kendini daha iyi hissediyor ruhen 🥰
Aylin355 Ezgikrkl İlk ayımda kestirdim hamileymişim meğer bilmiyordum sonra bide üstüne saç boyadım yapacak bişey yok 😄
Ezgikrkl Misirekmegi Benim de saçlarım çok uzun olduğu için kesmek istiyorum ama ne olur ne olmaz diye kestiremiyorum
Celiktss Böyle şeylere inanmıyorum. 23 haftalık olduk bugün kestirdim saçlarımı. Çok da güzel oldu valla😀
Selamcanim Ezgikrkl kestirdim canım ben yaklaşık bi ay falan oldu sanırım. 35teyim. Batıl inançlara şey etme. Kurban olduğum Allah saçla mı veriyor ömrü.
Kivircikgebe Ezgikrkl kestirdim canım hiç öyle hurafeleri aklıma getirmedim zaten mantıklı düşününce çok saçma çok da Günah geliyor bana rabbimin verdiği canın ömrü bi saç kesimiyle mi belli oluyor
ikimelekannesii_ Ezgikrkl Ben ilk hamileliğimide de kestirmistim şu an ikinciye hamileyim yine kestirdim hep batıl inanç canım pek takılmayın :)❤❤😍
eylulicten Ezgikrkl doktor batil inancla ilgili degil ama vitamin bebek yerine saca daha cok gider hamilelikte dedigi icin kestirmedim