Bsranurr OznurrTengiz hiç bi zararı olmuyor canım gaviskon diye şurup ve hap var onu kullanıyorum ama şurubu daha iyi hapını aldım pişman oldum
Tosbik OznurrTengiz lansor diye bi ilac verdi doktorum. Allah razi olsun ondan vallahi bitirdi mide yanmalarimi
HarunEmineabuk Ben akşamları gece çok olmasın diye yatmadan bir kaç kaşık yoğurt yiyorum yeni keşfettim çok iyi geldi bende ünser var çok fenaydım şimdi rahatlattı yoğurt
Oznurboluzun OznurrTengiz miğde yanması adını bile duyunca korkuyorum doktorum şurup verdi ama hiç icmedim ilaç içmek istemiyorum sade soda içiyorum ben bazen ise yarıyor süt icemedigimden dolayı sütte öneriyorlar
Asilinannesi OznurrTengiz canım bendede aşırı oluyor ama kendini ilaca adama derim süt iç muz ye muz çok iyi geliyor 🙏
Esraumit OznurrTengiz reine maalesef baska cozumu cok ama buz gibi yarım cay bardagı sütte çok iyiymş çok soyleyen oldu.bende mahvoldum maalesef
Sakaryali54 Hic birini icemiyorum Onlarn cnku kusuyorum.mide yanmam fena kulaklarmdan ckiyo yangini resmen bn careyi sola ve yuksek yatmakta buldm.sol tarafima yatiyorm hicbsey olmuyo azcik da yuksek yatiyorm.uykuya dalinca zaten bsy hatrlamiyorm