Ulkermadn Merhaba kızlar belki hatırlayanlar vardır, 5 ay önce hamilelik döneminde surekli burdan bilgiler paylaşırdık gece gündüz cikmazdik burdan 🙂 şimdi bebeklerim 5 aylık oldu bile,merak ettiğiniz seyler varsa sorabilirsiniz çoğul gebelik ile ilgili🥰
Asel2520 Ulkermadn bizde 2 aylık olduk çok şükür ama çok zor geçiyor anlatılacak gibi değil 2.5 yaşında küçük bir kızım daha var aşırı zorlanıyorum
Sevvl Ulkermadn merhaba gebeliğiniz nasıl geçti benimde ikiz çift yumurta ikizleri 7+3 şuan 2 aya gireceğiz beni o kadar korkuttular ki sürekli bişey olacak sanıyorum ikiz tehlikeli biri düşer biri yok olur dediler ben bu düşünceler den nasıl kurtulcam
Bella_63 Ulkermadn merhabaa yakışıklı beyleri instagramdan takip ediyorum çok tatlılar maşallah 🧿 🧿🥰🥰 -Ben iki tane park yatak aldım tecrübeli annelerin tavsiyelerine uyarak sence yeterli oluyor mu en azından ilk sene idare eder mi? iki yaşına doğru odalarına montesori yatak alırız diye düşündük. -Puset olmazsa olmaz mı? Direk oto koltuğu almayı düşünüyorum 0-36kg o yüzden bidaha iki tane puset masrafı yapmak istemiyorum alınmalı mı? benim yardım edecek kimsem yok eşim işte olmadığı sürece her işimize koşar biliyorum ama çalışıyor olacak yardımcı almak şart mı yoksa bi yerden sonra rayına oturur mu?
Meresss Ulkermadn gebeliğiniz nasıl geçti kaç haftalık doğum yaptınız gebelikte nelerde zorlandınız riskleriniz oldumu
Bella_63 Asel2520 o kadar mı zor demeyin 🥹 Allah kolaylık versin tek mi bakıyorsunuz? Bebekler mi durmuyor yoksa iki bebek olduğu için bakımımı zor anlamında söylediniz?
Anisalenamom Asel2520 Benim ogluslarda 1 bucuk aylik olacak kizim 2 yasina girecek asiri zorlaniyorum ne olacak valla kafamda gidiyor ara ara esim Anneme yolluyor 2 ay Bakalim insallah iyi olurum Robot gibiyim 🤦♀️
charlottececi Asel2520 benimkiler de 3 aylık oldu ama ne cektigimi bir ben biliyor bir de allah. Seni düşünemiyorum bi cocugun daha var 🙈 allah yardim etsin valla 😁
Bella_63 Sevvl hareketlerini hissetmeye başladığında o korkular gidiyor varlıklarını yaşadıklarını hissetmek çok güzel 🥰 ben 21.haftada yeni yeni hissetmeye başlamıştım. sonra yerini ya erken doğurursam korkusu alıyor malesef ☺️ Korkular hep baki yani sadece sebebi değişiyor
Ulkermadn Sevvl merhaba umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz,benim gebeliğim ilk dönem mide bulantilarim coktu 4 ay boyunca kustum ama hiç yatmadım hep gezdim dolaştım son 2 ay son trimester yani beni çok zorladı ağırlaştıgim için ben ekstra bir vitamin yada yemek yiyecek kullanmadım çok şükür sağlıklı şekilde dünyaya geldiler kuvezsiz.biri düşer vs diye korkmayın ilk aylar da hatta kanamam olmuştu yerleşme kanaması diyorlar herseyin ilacı çaresi var. Kendimi modumi hep yüksek tuttum gelebilirim kadar gezdim canım ne isterse onu yedim ne kadar halsiz olursam olayım.
Ulkermadn Bella_63 Bella_63 Ayy canım benim,çok teşekkür ederim 🙂 şöyle ki, ben chicconun anne yani besiklerinden aldim 2 tane birde odalarına beşik aldim başından beri anne yanında yatiriyorum ama son aylarimiz sanırım 6 aya kadar kullanılıyor cunku kendi odalarına geçireceğim bu ay sonunda diğer konular için instagramdan yazar misin bana burda harf kısıtlaması var yazamıyorum
Asel2520 Anisalenamom al bendende o kadar valla Artık herşeyi unutmaya başladım bir anda herşeye yetişmeye çalışmak istiyorum ama çok zor durum vahim 😄
Xeyale96 Ulkermadn merhabalar,Allah yavrularınızı sağlıklı,huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallah,bir şey sorucakdım,bende 15haftalık çift yumurta ikizlere hamileyim😇 doktorum vitamin yazdı ama bulantılardan kullanamadım?siz vitqmin kullandınızmı?
Seyma0323 Maşallah🥰 bende şu an 25+2 yani 6 aylık oldum inşallah bende bu postu açarım vakti gelince🙏
Ulkermadn Seyma0323 İnşallah canım, zaman su gibi geçiyor emin ol ne ara 5 aylık olduk bilmiyorum bebişlerle🙂
Ulkermadn Meresss Meresss ikiz gebelik olduğu için son aylar çok agirlastim donemiyordum yatarken 😀 risklerim olmadı. 37. Haftada doğum yaptım 😇
Ulkermadn emsef ilk aylar da hatırladığım tek şey sürekli kusmalarim herseye koku hassasiyeti,ödem şişlik vs yaşamadım çok su tükettim size de öneririm
Meresss Ulkermadn iyi hadi güzel geçirmişsiniz ağırlaşma normal bende şimdiden öleyim sağa soka dönerken gece rahat edemiyorum