vesilece Cumartesi sezaryenim var kızlar sanırım en çok bebişimin hareketlerini özleyeceğim 🥺🥺 içimde pıt pıt oynayan ayakları.. (bu arada regl olmamakta büyük rahatlıktı onu da özlicem 🤭🤭) sizler en çok hamileliğin nesini özleyeceksiniz 🤗
kahvesever__ vesilece bende karnımda hareketlerini özledim elimi hep karnıma koyarak uyurdum sanki onu koyormuşum gibi hissederdim elim karnımda olunca ❤️Şu an yanımda 4 aylık oldu bille
CEYDAASH vesilece Dışarda tanımadığım insanlarn canım çeker diye hep birşeyler ikram etmesni , zorla elime tutuşturmasını😁 Sen kaldırma, sen yapma, sen otur , sen yorulma cümlelerini 😄 Bunları özleyeceğimm
Melikekader1 Ormanmeyvelii offf yemin ederim aynen ya böyle söyleyince yatarak yada riskli olan gebelere haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ama cidden 36+4 epey ağırlaştım rabbim kurtarsın hepimizi
vesilece CEYDAASH vayyyy beni öyle şımartan hiç olmadı 😱😱 hatta minibüste bi kadın kavga etmişti hamile hamile otursana evinde diye
Derya_gumus vesilece valla hamileligi bircok insan baya seviyo tabiki bebegimin hareketleri çok hosuma gidiyo ama onu kucagimda hissetmek eminim daha muhtesem bi duygu olacagi icin biran once haftalar gecsinde dogum yapiyim istiyorummm saglikla kucagimiza alalim insallah
Kara77 mhrmom aa böyle karnında pıt pıt arada olan şey hıçkırık mı😢😍 hani böyle tekme gini ama değilse minik minik
Hilalblmn mhrmom hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz bende biseyler hissediyorum normal hareketlerinden farklı olarak ama hıçkırık mi bilemedim
M_A Ben asla özlemem çok skntılı gectı hamılelıgım pıskolojı olarak fızık olarak ruh olarak çok kötü şeyler. Yaşadım Allahım bana vermesin artık çocuk ılk ve tek
3bebeli1kedili vesilece herhalde üçünün birbirini tetikleyip beni tekmelemesi olabilir bide dönme hareketlerini sanırım gerçi buna daha yeni yeni alışıyorum ilk başlarda çok tuhaf geliyordu 🫣 zor geçiyor hamilelik ama sanırım özleyeceğim her anını bulantısını sancısını ağrısını hepsi bebeklerim için değer diyorum inşallah zamanında gelirler de annelerini üzmez eşek sıpaları 🤗
eftelya_ser vesilece yahu nesini özleyeyim Allah aşkına valla bi tek ben mi böyleyim bilmiyorum ama hamileliğin her şeyinden etimle kemiğimle nefret ettim😤😤 Allah eksikliğini göstermesin tabiki şimdi yanlış anlaşılırım ama çekilecek bir dert olarak görüyorum sonu güzel olduğundan çekiliyor işte😂