Mouradi 39+4 haftalık olduk son günler hareketler baya arttı aşağıya baskı yapıyor bi yerde durmuyor bebiş. akşamlar bu saatlerde yani gündüz her şey normal ama . Doğum belirtisi olarak gerçekten mi bebiş hareketlerinde azalma oluyor ? 😅🥹
Gizemozz Bilgim yok bende burada bekleyeyim üstte kalsın. Aynı hareket fazlalığı bende de mevcut 38+6 olacaz ama hareket ettikçe suyum patlayacak gibi hissediyorum 🥺
Mouradi Gizemozz Anladım canım aşağı baskı yapıyormu bebiş bide sanki çıkıcak gibi vajinada bi ağrı batma sızı gibi 🥹 inşaAllah doğum belirtisinde hareketlerde azalma diye bi şey olmaz ya yoksa 41 haftaya kadar bu gidişle bekliycem gibi
Gizemozz Mouradi dün gece genital bölge içinde iğne batması başladı. Sabah yoktu şimdi sıcak bir duş aldım uzandım her hareket ettiğinde yine aynı sızı korku geliyor arada su patlayacak diye 😂
Mouradi Gizemozz Bide her gün gittikce artıcak o batma sızı gibi hisler 😄 İnşAllah 40 hafta dolmadan sağlıkla gelirler bebişler 🥰
Gizemozz Mouradi yarın kontrolüm var açıklığım varsa yatış yapıp başlatacak doğumu doktorum ama sanki hiç açılmamışım gibi hissediyorum 😂 baş parmak kadar açıklık var demişti geçen hafta agrı şiddeti hep aynı 😂
Mouradi Gizemozz Ayy inşaAllah açılman olmuş olur ya bekleme 40 haftayı 😍 açılmamış gibi hissediyorum” güldüm 😂 bi şeyler yapıyormusun canım yoksa benim gibi tembelmisin sende 😅
Gizemozz Mouradi hurma yürüyüş yoga merdiven in çık 😂 herşeyi günde 10 dk ayırarak yapıyorum sonra karayan vuran fok balığı gibi koltuğun köşesine geçip dizi izliyorum önüme ne konursa yiyorum 😂 annem geldi bakmaya geldiğinden beri yemek ev işi annem ve eşimin üstünde o yüzden tembelleştim biraz 😂
Mouradi Gizemozz Daha fazla mı yapmak lazım ya ne 😂 ajahaah yaptığın o şeylerin acısınıda yiyip yatmakla çıkarıyosun desene 🥹😂 ayy o iyi olmamış ama temizlikte yapmak lazım 😅
Gizemozz Mouradi aaa sinirlenince kalkıp evi bir süpürüp siliyorum maşallah üstümde bir tahammülsüzlük var evlerden ırak koltuğ gözüme çarpsa orada ne işin var diyip patlıyorum ondan kaynaklı sürekli yan gel yatlı bir durumum çok olmuyor ama buna rağmen tembel hissediyorum kendimi 😂
Mouradi Gizemozz MaşaAllah o zaman hiç tembel değilsin 😂 sen tembel hissediyorsan ben neyim o zaman yiyip yatıyorum 😅 hiç yalancı sancım bile yok 🥹
Gizemozz Mouradi ya bende sancılar bar da açılmamışım hala 😂 haftaya cumaya kadar süre verdi doğurdun doğurdun doğuramadın sezeryana alıcam seni bebeği riske atamam dedi 🥺
Mouradi Gizemozz 😅😅 inşaAllah sancılar gelir canım gittiğinde açılma olmuş olur. Bende pazartesi gidicem 40+1 hafta olucaz o zaman bakalım dr ne diyecek 🥺
Seydanur68 Benim akşam öyle oldu sabah 6 gibi uyurken birden suyum geldi hastaneye gitmedim herhangi bir sancim falan yok gitmeli miyim acaba
bebetonunannesi16 Seydanur68 git tabiki su çok önemli gebelikte git bi kontrol ettir bişi çıkmazsa zaten beklersin yine evde sancını falan mutlaka git hastaneye
Mouradi Seydanur68 Mutlaka gidin sancı değilki evde sancını çekip sıkılaştığı zaman gidesiniz. Allah korusun hem enfeksiyon riski hem bebek susuz kala bilir