canserko Tugba238 10 kere dogursam 10 kere daha sezeryan. Normal doğum sürecinde bir sürü süpriz oluyor ve kesisiz dikişsiz normal dogum kalmadı neredeyse. Pıtışımda kesi dikiş olcana alt karnımda olsun daha iyi 😂
Damla1995 Tugba238 2 dogumumda normal.dikissiz oldu. Bakalim 3.hamiellgim normal bekliyoruz. Hersey normalken sezeryan tabiki istemem. Son ana kdr normal. Aksi durumda sezeryen olsada uzulmem ama.saglikli olsun yeterki.
Tugba238 Feyza-nur bu zamana kadar aklımda hep normal vardı doktorum aklımı karıstırdı normal doguma tum kriterler de uyuyo cok kararsızım
Ahg canserko kurduğunuz son cümle benim neden sezaryen istiyorsun diyenlere sürekli söylediğim şey görünce mutlu oldum yalnız değilmişim böyle düşünen 😂
Cdem21 Damla1995 ya ne kadar güzel aslında her kadın dikişsiz doğum yapabilirmiş fıtratımız öyle yaratılmış ama doğru ıkınmayı yapamayınca mecbur dikişli oluyormuş inşallah bende normal dikişsiz doğum yaparım🤲🏻😅
Tugba238 MihrimahVeAnnesiii artık bnde oyle dusunuyorum sanki ama normalden daha cok korkutuyo beni kesikler falan
SutlacimiYedimmiBen Tugba238 normal doğum yaptim hemde biri iri olmak üzere 2 doğum iyikide normal olmuş hic mutsuz veye pisman degilim yine olsa yine normal yaparım allh böyle bi mucize bahsetmis bize değerlendirmek gerek 💪🏻💪🏻💞
Tugba238 SutlacimiYedimmiBen birde ben genisleme ile ilgili biseyler duydum yani bir sorun sıkıntı yaeadın mı bu konuda esinle his olmaması normal yapan kadinlarin cogu daraltmaya da gidiyormus
Whitewomen Tugba238 Normal doğum yaptım. Normal doğum sonrası ıkınmaktan makat çatlağı problemi yaşadım Doğumdan daha beter bi acıydı. 3 ay çektim. Şimdi hamileyim sezaryan düşünüyorum.
Tugba238 Whitewomen iste doktorum da bundan bahsetti bana cok acili olur ben kendi esime akrabalarima ablama sevaryan yaptim daha cok aci cekme dedi cok sagolun Tamamen sezaryana donus yaptim sanirim ama sezaryan daha cok korkutuyor
Durukusum21 Spinal anesteziyle sezeryan oldum tam uyuşmadığımı düşünüyorum hafif acılı olarak her şeyi hissettim. Ameliyat sonrası karna bastırılması zaten eziyet. Bugün 4. Günüm ara ara dikişlerim sızlıyor eğilip doğrulamıyorum keşke normal doğurabilseydim 🥺
Tugba238 Feyza-nur makatta yırtık oluyor cok daha acili oluyor cocugun kolu takiliyor daha cok genisliyor dedi ne kadar da olsa evliligin yolu cinsellikden de geciyo evliligini de sıkıntıya sokma bu zamana kadar dogumdan cok daraltma yapiyorum dedi yani daha sonra pisman olma ben sikayetlerden yola cikarak sana tavsiye ediyorum dedi
SutlacimiYedimmiBen Tugba238 öyle bir sorunum olsa pişman olduğumu soylerim ama kesinlikle genişleme falan yok haz daha yogun😄 daraltma operasyonuna gerek duymuyorum😄
Feyza-nur Tugba238 şaka mı ? Makatta yırtık olmado cocugun kolu kalmadı cinsellikte genişleme olmadı 1 yıllık anneyim 😂😂 ben sanırım direk doktorumu değiştirirdim
Kullanici55 Tugba238 peki böyle bi şey oluyo diyelim bazı insanlara olabilir sezeryanda da belirli zararlar oluyo Allah niye insan fitratini normal doğuma ayarlamış düşünmüyormusunuz bizden önce yıllarca sezeryan meşhur olmadan önce ikiz ucuzu bile normal doguran insanların cocuklariyiz ne hikmetse sanki bi biz dogum yapicaz bütün sorunları bizim nesil yasiyo herkese bi sezeryan gerekli . Biraz tefekkür etmenizi öneririm Allah doğamiza normal doğumu koymuş demekki faydası var zarari yok
Hilalc Tugba238 sezeryanım kolay geçti ve rahatım da ilk gebeliğim şuan. O yüzden sezeryan öneririm canım🙂