Nurayy28 Saat 15-16dan beri karnım aciyo dokunamıyorum googlede bilgi bulamadim ara ara rahmime inen agrilarimda var neden olabilir konuyla alakalı bilgisi yada başından geçen var mı .
Mervesonerr Tubad bu kasılma nasıl bir şey bendede bu aralar bebek kendini sürekli geriyor içeride canım acıyor bazen
Serii Nurayy28 bana da oluyordu doktora gittim acile sancılarım yüksek çıktı ciğer geliştirici yaptılar bir gün yattım hastanede sana tavsiyem sen de git
Serii Nurayy28 ben sancıları hissediyorum ama o dediğin şey bebeğin kanala yerleşmesi gibi demi o da oluyordu çok can yakıcı belki seninde sancın var ama sen hissetmiyor olabilirsin
Nurayy28 Serii ilk gebeligim haliyle olağan seyleri cokta anlamıyorum normal olarak görüyorum dediginiz gibi dktra görünmekte fayda var
Melissargun Benimde gazdan kabizliktan oluyor ama 35 haftalik oldum bebegim hareket ettikçe sanki içten karnım yırtıliyor böyle tirnakliyolar sanki. Canım acıyor. Oglumda sagolsun karnimi delik desecek yırtacak gibi hareketler yapiyor
Nurayy28 Serii bugun kendi doktra gittim bebek ters suan dönmeye çalışıyor dedi birde ilk çatı muanesini oldum🙈🙈 haftaya tekrar gidicem
Nurayy28 Melissargun 😂😂masallah Allah nazardan saklısın sağlıklı olsunda insan herseyine katlaniyor Allah olmayana da tatdirsin