Soruyorumm Oznurozdemir benimkide bu yolda emin adımlarla ilerliyo bizimkilerde küçük olsun bebişler iyi olsun da
Dilara71 Oznurozdemir aman küçük olmasi daha iyi bebek sağlikliysa geris boşş ve daha az çatlağinn olur benimki kocaman bi o kadarda çatlağim var
izobellaaa-_- Oznurozdemir 35+1 benim de çok azzzzz😀 bebek iyi olsun da çıkmasın ne yapacağız hareketsizlik olur 😂
Soruyorumm Oznurozdemir normal de eşim dar giydirmez bana gecen bol giyiniyorum diye kızdı göbeğin belli olmuyo insanlar küçük diyo strese giriyom diye 😁dedim bu günleri de mi görecektik 😁
Oznurozdemir Soruyorumm benimki de diyor sen nasıl hamilesin. Hele yatınca dümdüz oluyor karnım bide sabah kalkınca iyice küçülüyor 😅
2koftemom Oznurozdemir hayır cnmzaten bu haftalarda çıkıyor göbek bende 36 yım 35girdiigim den beri.ağırlaştım göbekle alakası yok kilosu v.s iyiyse doktorunu dinle
Oznurozdemir 2koftemom çok şükür bebiş iyi. Az önce kaynanam arıyor karnın çıktı mı diyor dedim ne bileyim hep gördüğüm için fark edemiyorum
Oznurozdemir Edabykl doktor da iç karnın geniştir dedi. Aç karnına daha bi düz oluyor yatında hele dümdüz. Nerde bu çocuk diyorum çok şükür ki herşey yolunda 😂
Soruyorumm Oznurozdemir bence biz şanslıyız kendimi böyle motive ediyorum instagramda bi kız var hesabı havoş maşşallah kız bir haftada doğurmamış gibi oldu darısı bizim başımıza
2koftemom Oznurozdemir iyidemişssin😁😁 gerckten yukardan bakınca göbek görünmüyo yandan daha çok büyük oldugu belli oluyor benımki öyle
Oznurozdemir Soruyorumm hahshshs bende onu takip ediyorum hamileyken de karnı yoktu onun. Bende öyle avunuyorum