mucize_bebekk Aysehsdmr Amin canım benim sanada hayırlı olsun pozitif çıkmış kan testinde sağlıkla gelsin 😊❤
Anneheycani Aysehsdmr hayırşı olsun cnm beta baktırdın mı birde 12 gün önce den test yapana kadar başka hiç ilişki olmadımı
Aysehsdmr Anneheycani aslında olmasi gerekiyordu klomen kullanmıştım ama biz denkgetiremedik çalışıyoruz nasip olmadı tek ilişkiyle oldu canım betam ilk 133.5 4 gün sonra 953.5 çıktı şimdi 5+2 görünüyoruz 🤗
SaruMerve Aysehsdmr bende erken gebelik testi yapmıştım aynı böle çıkmıştı kanda 18.90 çıkmıştı bi kaç günlük demişti doktor şimdi 6+1 haftalığız 🥰
Aysehsdmr SaruMerve bende kaset test yaptım daha koyu çıktı daha sonraki günlerde kan verdim 133.5 çıktı 4 gün sonra bidaha verdim 953.5 çıktı cok şükür şimdi 5+2 görünüyorum
SaruMerve Anneheycani canım 1 gün arayla düzenli ilişkiye giriyorduk ayın 18 nde teste çıktı en sonda 16 snda olmuştu ilişkimiz
Anneheycani Aysehsdmr birde canım son adet tarihin neydi ilişki hangi tarih oldu ilk testi hangş tarihte yaptın hepsini yazarmısın