smls19 enesayazmoom bende sanki ayaklarını rahmime doğru ittiriyor gibi hissediyorum sürekli sızlıyor sizde de oluyor mu 🙈
Btl7 smls19 benimki alt karnıma vuruyor sürekli bazen korkuyorum niye altta hissediyorum diye aynısını yaşayan var mı ? umarım normaldir cumartesi randevum var soracam bakalım 🥰
minikerdeminannesi Özellikle geceleri kıpır kıpır sabah namazına uyandığımda bakıyorum ozmn da kıpır kıpır dinlenince mi hissediyorum yoksa o ben dinlendigimde mi hareketleniyor bilmiyorum ☺️
Nazendehanim Beyza-M Ağzını hayra aç , eşim her akşam yatarken telkin ediyor şu saatte yaticaz şu saatte kalkicaz diye ona da tekmeliyor. Eşim bak tamam diyor diye düşünürken ben çok beklersiniz tekmesi olduğunu dusunuyirum 😂
Beyza-M Nazendehanim aferin biciriga kurallar karşı gelmek için vardır 😀 hele bı kucağımıza alalım gerisine durum bildirimi yaparız burdan 😀
Nazendehanim Kızlar ya kaç kilo aldınız ,23+4 um 3 kg almışım görünüyor toplamda istahimda o kadar az ki morallerim bozuldu 🤣
Beyza-M Nazendehanim 21.haftadayim 74 ile hamile kaldım hala 74 🙃 sanırım mide yanmam yüzünden kilo alamıyorum çok şey yiyemiyorum bir de 4 aya kadar mide bulantim oldu. Ama kesinlikle mide yanması yüzünden hamile olduğumu öğrendiğimden beri şarapçı gibi elimde gavisconla geziyorum 😀 7. Şişem 🥲
Nazendehanim smls19 ama.hic iştahım yok yani 5 haftada 2 kg yu nasıl aldım diye düşünürken ,bu ara cagirdigim misafirlere borçluyum sanırım 😆😆😆😆, boyum kısa bide zayıf biriyim çok alışkın değilim yoksa takılacak bir şey değil tabi ki
Bekleyenler smls19 evet hareketli. Anne hareketli iken bebekler uyurmuş genelde içeride oluşan beyaz gürültüden. Anne dinlenmeye geçince hareketlenir 🙂
Nazendehanim Beyza-M mide bulantısı tamam kilo almazsın da mide yanmasıyla baglayamadim miden yaniyo diye mi yiyemiyorsun 🤔 19. Haftada 1 kg almış olunca sevinmiştim neyse bakalım doktor tartısı ne diyecek o zaman 26 falan olucam 😅
Beyza-M Nazendehanim aynen öyle mide yanması yüzünden korkuma bir sey yiyemiyorum yerken yanmaya başlıyor hemen ,iştahım kaçıyor😑 çok şükür bebisimde bı sıkıntı yok kilosu filan haftasına göre güzel dedi doktorum da ondan ben alsamda çok önemli değil 🙃 güzel haberlerle gelelim canım inşallah 🤲🌸
Rojinnur Hareketleri kasiklarinda hisseden var mı, telaşlanmalı miyim kontrolüme daha var henüz gidemedim, bu arada detaylı ultrasonlara girildi mii? 21+4 benimde