Esrakky Mavidunyamm 36+4 bizde hayırlısıyla gelsin artık 🫶 15 Eylül sezaryan ama o kadar dayanamam gibi bel agrım çok fazla çünkü bu cuma temizlik yapacam inşallah 🙏 Son eksiklerı bitirip dogurmak istiyorum artık bakalım hayırlısı 🫶
Fatma-onal Mavidunyamm inşallah ilk gebeliğim beni neler bekliyor bilmiyorum sağ salim kucağımıza alırız inşallah 👼
Mavidunyamm Masumanneinci Sen resmen beni anlatmışsın😖 her gün bebeğimle konuşuyorum ne olur bugün gel diye k kadar yoruldum sıkıldım ki 😖 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏼 kanala girdiğini sen hissettin mı peki
Masumanneinci Mavidunyamm amin. Evet hissettim. Çünkü aşırı bir hareketlenme ve kasik ağrısı oldu bende. Bebeğin başını hissediyorum bacaklarımın arasinda. Karnım da aşağı düştü sanki. Rahat nefes alabiliyorum artık. Gelsin gekmekte olan😒
2Prensin_annesiii Mavidunyamm bende yarin gidicem evet biz gun aldik normalda 21 eyluldu ama su cok fazla 14 eylule verdi gunu.
Muallime_97 Mavidunyamm haklisiniz ama açlık tokluk kanı vermiştim açlık sekerim düşük geldiği da bebegin gelişimini etkiliyormuş şimdi diyet listesi uyguluyorum
Mavidunyamm Muallime_97 Aaa o zaman diyete uy canım inşallah bir sıkıntı olmadan kavuşursun Bebisinee 😍
Mavidunyamm Obirgebe Rekor sende 2 Eylül hadi bakalım hayırlısı olsun sağ salim kavuş inşallah Bebisinee😍
Mavidunyamm EsraBaykara Sen peki biseyler yapıyor musun doğum başlasın diye ? Doktorun birşey önerdi mi 🤗 inşallah sağ salim gelsin kuzucuk 😍
EsraBaykara Mavidunyamm hamilelik boyunca çok planım vardı ancak hiçbirini yapamadım 😁 hurma yemek ev işi yapmak dışında birşey yapmıyorum düzenli.
Mavidunyamm Deletedmom_7 Niye söylemiyor ya çok saçma 🙄 benimki haftasını bile söylemiyor anca özele gidince öğreniyorum
Deletedmom_7 Mavidunyamm aynen öyle haftasıyla uyumlu diyip başından atıyor sonradan bir öğreniyorum ne uyumu 2 hafta geri
HaticeElmas Doga_deniz merhaba bende 37 haftalğm haftaya cuma yatışım yapılack benmde 2.ci sezeryanm olack korku heyecan hepsini yaşıyorm
Doga_deniz HaticeElmas Benim de gün verecekler cuma 🙊 Sizden kan bağışı yapmanız istendi mi ameliyattan önce
Esrakky Mavidunyamm Valla eltim gelecek yardıma sagolsun 🫶 İnşallah dogurmam p. Tesıye kadar sonra dogsada sorun olmaz ☺️
Mavidunyamm Masumanneinci vajina kemiklerin ağrıyor mu ya benim özellikle sabahları çok agri oluyor ve günn icinde de çok ağrıyor alt kismim