ilhaninannesi Mavidunyamm evet inşallah normal beklemedeyim :) genel de asistan oluyor, acaba baktığında neye bakıyor zaten kilo boy baş ölçümü yapıyor ultrason da neyini söyleyemiyormuş anlamadım.
Pulika Mavidunyamm inşallah canım 🥰 aslında okul dönemi ile olmasını planlamıştık anaokulu ve yarım gün servisle gidip gelcek belkide daha iyi gelir bize bakcaz 🥰🥰 daha çnceden kres tecrübesi de var ama yine de extra bi uğras bekliyor beni 🥰
onelastgoodbyy Dibekli evet sanırım yan duruyor ayaklarını belimin oralarda hissediyorum inşallah döner 🙃
Gamzenur0809 Mavidunyamm ya of bu gebelıgımde hıc bıtmedıkı bı gıtıl verdı hıc etkı etmedı normal doguma engel degıl sadece bebekte pamukçuk olabılıyormuş
Gamzenur0809 Mavidunyamm yok calısmadım ama gıtmez ya dogal yöntemle ben bu hamılelıgımde ne akıntım bıttı nede mantar 20 li haftalarda yeşil yeşil akıntı düşüyordu artık zor kurtuldum yıne oldu haftaya alttan bakacak bakmadan gecmesi lazım bakarken acır bence
Doga_deniz HaticeElmas 3 kişi verecek kızılaya dediler ama kızılaya bağış yapınca benim adımı mı verecekler nasıl olacak detayları öğrenebildiniz mi
bebetonunannesi16 Nesine bende devlette takipliyim şimdi geldim hastaneden 1hafta 10gün sonra gel dedi
bebetonunannesi16 Deemetibostnci doktor 1hafta 10gün sonra gel dedi ama doktor 1haftsa 10gün sonra hastanede yok 14gün sonra orda mecbur 14ünde gitcem
bebetonunannesi16 Mavidunyamm sordum bugün doktor gerek yok çatı muayenesine doğum başlayınca bakarlar gerekirse normal zorlanırsanda sezeryan olursun dedi
HaticeElmas Doga_deniz evet kızılaya senin adını tc ve hangi hastaneye gideck isimlerini vereckler canm hastane adını faln söylesinler
EsraBaykara onelastgoodbyy 37+2de başı aşağıda ama kanalda değildi. Dün 38+3 de doğum pozisyonu almış dedi doktorum. Bugün de doğurdum zaten 😁😁
onelastgoodbyy EsraBaykara ayy evet postunuzu gördüm oraya da yazdım buradan da tebrik etmiş olayım çok sevindim sizin adınıza. Darısı başımaa🙏🙏