Svmknr 15+3 teyim 74kg ile hamile kaldim hala mide bulantisi cekiyorum fakat hamile kaldigimdan beri gaz ve şiskinlik problemim var normal ögün yememe ragmen 84ciktim bu kadar kilo artisi normal mi napmam lazim bu durumu yasayan var mi
smallbaby Bsrabzks 35 ten sonra haftada kaç gr alıyo bebeğiniz son haftalarda daha çok alıyomuş doğrumu bu
Bsrabzks smallbaby yaklaşık haftalık 200 250 gram ama son haftalarda azalıyor bu bebekten bebeğe değişebilir
Aydanur_38 Asl_aksu ben 53 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğuma girdim ve şuan 55 kiloyum çok şükür çok fazla kilo almadım bebeğim de 3.450gr doğdu 38+5 doğum yaptım
nilsmomy Kuskoysunlaryoluna bende durduramıyorum çünkü doymuyorum 💆🏻♀️ Doktorum da çok kızıyor kilo almama 🤦🏻♀️ İnşallah geçer bu iştah yoksa gittikçe gidiyor😂
Tunurr Asl_aksu 37+5 57 ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum 7 kilo almışım. Bebişim de 37+2 de 2930 gramdı az geldi bana da ama ne yapalım sağlıklı doğsunda inşallah
Emine003 Asl_aksu valla canım iyi oldu kilo almadım verdim bile ama bulantılar beni çok kötü etti maalesef
Suiii Asl_aksu normaldir herkeslee kıyaslama kendini içini rahat tut güzel bir ebep için kilo alıyoruz doğumdan sonra gitcek zaten tadıno çıkar hamileliğiiin 🥰