Tasbebek Gggggbbbbbbeeeee kaç kilo ile hamile kaldınız boyunuz nedir bunlar etkileyen faktörler bebeğin gelişiminde doktor sorun görmüyorsa hamileliği boyunca kilo verenler oluyor
MinelHaapy Ben 5+5 çok kilo alırım diye korkuyorum şuan 160 57 kiloyum ilk hamileliğimde 9 sene önce çooook kilo aldım bi 25 kilo 😂😂😂 gene aynı mı olur acaba her hamilelik farklı mi oluyor arkadaşlar
Zuzu6901 Gggggbbbbbbeeeee normal canim. Ben de 20+4 teyim, 1 kilo aldım. İnsalalh da almam 😂 son haftalar çok alınıyormuş zaten
gulsahyazoglucan İlk gebeliğimde 28 kilo almıştım. İkincisinde 18 kilo almıştım. Şuan 3. gebeliğim 27hafta bugün bitti ve hiç kilo almadım henüz. Boy 159cm , kilom 58.3kg
Srfe Ben 25 haftadayımm2 kilo aldım 🥴 yani covid gecirdıkten sonra zaten zatıfladım epey sonra da hiç kilo alamadm ve hamile kaldım şuan bu şekilde ilerliyor gebelik sekerı var belki o da etkendır bılemıyorum tabii ☺️
simgekaya Gggggbbbbbbeeeee çok normal zaten ilk aylarda bulantılar hormon değişiklikleri derken beslenme düzeni bozuluyor ileriki haftalarda almaya başlarsınız ben 20.haftadan sonra araya basladdim