Gultenpasa Merhaba bursada yaşayıp doğum yapanlar iyi bir doktor önerirmisiniz mumkunse devlet hastanesi olsun
Ayse_4646 Gultenpasa bursa şehir Hastanesi’ne gidiyorum . Gültekin adanas Aydın’a gidiyorum. En başından beri. Kibar bir doktor sakin.Erkek doktorlar içinde çok övülen doktorlar var. Benim tavsiyeyle gtekkn hanıma gidiyorum. Şimdilik memnunum
Gultenpasa Ayse_4646 doktor çok önemli bence doğum sırasında ilgili bir doktor istiyorum geçen hafta gittiğim doktor ben icerdeyken başka bir hasta aldı ve çok ilgisiz davrandı tekrardan böyle birsey yaşamak istemiyorum siz kaç haftalık hamilesiniz acaba?
Gultenpasa Ayse_4646 erkek doktor olarak araştırma yaptım memik karakucuk çok övülüyor ona gidicem bu sefer inşallah memnun kalırım belki sizde duymussunuzdur
Ayse_4646 Gultenpasa 32+6 haftalık doğuma girecek doktor belli olmuyor maalesef o gün hangi doktor nobetciyse o giriyor doğuma
Ayse_4646 Gultenpasa maalesef ki bütün muayeneler böyle devlette toplamda herşey 5 dk sürüyor bende daha kalkmadan hasta cagiriliyor
Ayse_4646 Gultenpasa randevu sistemin de görmüştüm ama hiç muayene olmadım. Bende hemşire arkadaşım sayesinde Gültekin hanıma gidiyorum. Genel olarak doktorlar iyi sanırım pek şikayet eden gormedim