Minikmucizem199 Kızlar benim gibi olan varmı bilmiyorum canım sürekli yemek istiyor yiyorum da yani ağzım boş durmuyor Maşallah iştahım açıldı 5aylik hamileyim 2 kilo almışım çok mu acaba 52 kilodan 54 çıkmışım 😀🍉🍰🍅😁😁
Gmzbiri Minikmucizem199 benim de bi ara öyleydi fark ettim ki şekerli ürünler ve karbonhidrat çok tüketiyorum dolayısıyla doymuyorum azaltınca normale döndüm🤭
reyhan12 Minikmucizem199 kiz sen ne diyosun ben 5 bucuk ayligim 8 kilo aldim 🤣 ama inan umrumda değil bu kilo ömrum boyunca benle kalmicak ya bi sekilde kilo veririm elbet yeterki bebegim saglikli olsun.Hamilesin sonucta tabiki kilo alicaz bu çok normal takma kafana stres yapma 🤭
Minikmucizem199 Zehross03 normal o zaman desene😁 mesela ablam da hamile hiç bişey yiyemiyor devamlı midesi bulanıyor
Zehross03 Minikmucizem199 benimde sabahlrı yada aksam yemek saati gelince yanıyo cok bulanıyo bisey yiyince geciyo o yüzden sürekli yiyorum sıdjfkfk
Hafize30_ En korktuğum iştahım açılması 76 ile hamile kaldım şu anda 7 +5 gün hala kilo almadım umarım böyle devam eder 😔
Minikmucizem199 Hafize30_ valla canım bende ilk yeni hamileyken canım istemiyordu 10 haftadan sonra oldu ne olduysa 😁😁
Aselmeva_ Karbonhidrat seker ve tuzu fazla yememenizi tavsiye ederim gebelik sekeri ve tansiyonu açısından dikkatli olmak lazım