Kızlar selaamm çok güzel bir sezeryan geçirdim hemen anlatıyorum 😍
38+5 de kendi tercihim ile epidural sezeryan tercih ettim iyi ki de ettim yine olsa yine sezeryan olurdu 🌸
22 ağustos saat 07:00 da yatışım yapıldı
Nst hazırlanmam serumlar falan filan saat 08:00 da doğuma alındım epiduralin takılması narkozu almam 08:35 i buldu
Dokunuşları hissediyordum ama acı yoktu
Sadece bebeği çıkarırken mi bilemedim o ara bı ağrı oldu biraz ah uh ettim 10-15 saniyeliğine uyutulmusum kızımın ağlama sesiyle uyandım 08:43 de kızım doğdu ilk işim hocam saçları varmı demek oldu sonra kızımı giydirip yanıma getirdiler ben beyaz öyle güzel Allah’ım bu nasıl güzel bir duygu ya rabbim😍🥺
Sonrası beni sedyeye aldılar ama ben kendimi attım diğer sedyeye çünkü acı falan hiç bir şey hissetmiyorum sonrası 15 dk içinde odaya geçtim kızımı da ısıtmak için odaya almışlar ben gittikten 10 dk sonra kızım geldi
İlk emzirmemi yaptım az az gelemeye başlamıştı sütüm sonrası sonta çıkarıldı hemşireler bez taktılar pansuman için geldiler karına bastırıp kanı çıkardilar hiç bişey hissetmedim alttan baktılar yeteri kadar kan geliyormu diye bu işlemi 2 kere yaptılar
Bir kaç saat sonra gaz çıkardım kompostu ve çorba içip ayağa kalktım o sırada hemşireler artık bezi çıkarıp ped kullanabilirsin dedi
Bende depend kullandım iki paket almıştım içinden sadece 2 tane kullanabildim neredeyse hiç kanamam olmadi çok rahattı kesik kesik geliyor hala neyse ayağa kalktım yürüdüm ama ağrı sızı hiç bişey yok çok şükür epiduralin rahatlığı diyorum genel olsaydım hayatta ayağa kalkamazdım epidural belimdeydi sancım oldukça düğmeye basıp narkoz aldım çıkana kadar bişeyim kalmadı şükür 2 gün sonrada da taburcu oldum ben bilerek 2 gün kaldım doktor 1.günde de taburcu ediyordu
sonrası biraz gaz sancınız oluyor ama onun da çaresini buldum 😍😍
Kimyoonn bildiğiniz kimyon
Yoğurdun içine döktüm yedim gazımi da misler gibi çıkardım valla 😂😂gaz olayı baya sürüyor tek seferlik değil bu arada
Şuan 9 günlük olduk yaram iyileşti eski hayatıma geri döndüm 10 kilo verdim bu arada 😍😍
Rabbim hepinize benim gibi doğum nasip etsin epiduralden korkmayın aksine tercih edin 🥰🥰
Sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplarım hastanede gerekli gereksiz olan şeyler vs vs💖