koftepaddis Haftada gögus kafesi batması acıması yaşayan var mı kızlar bazen çok zor nefes alıyorum acıyor
Ahsenmom koftepaddis Beeen 🖐️ şuan 36. Haftadayim resmen 32-33 den beri böyle. Baş aşağı duruyor ayak kısımları orda sürekli sıkıştırıyor, kaburgalarım ağrıyor nefes alamıyor gibi hissediyorum
Arzuuzra0 koftepaddis ben dogum anininda suni sancimda sol gogsumun altinda durduk yere nefes alirken asiri agri hissetim sanki damarim patlicak gibi agladim baya sonra sezeryana gectim acilmam olmadigi icin ama hayatimda boyle aci yok suni sancidan da beterdi
gamzekck koftepaddis maalesef bende öyleyim balkona falan çıkıyorum hava almaya çalışıyorum ama ise yaramıyor
koftepaddis Yarın doktor günüm döndü mü acaba 😃 2 gündür hissettiğim yerin dışında bi heryerlerdr hissediyorum zaten
Ahsenmom koftepaddis Senin bebiş de dönmüş olabilir, baş aşağı duruyor olabilir 🫠 Ne gibi birşey dedi mi canım? Cuma günü gideceğim muayeneye tekrar, henüz çatı muayenesi yapmadı cuma yapacak. Bakalım ne dicek 32 den beri baş asagi duruyor bebeğim
koftepaddis Ahsenmom inşallah dönmüştür zaten 2 cm aşağıdaydi kanala doğru gidiyor mu dersiniz😀 vaktiyle gelsin tabi de insan heyecan yapıyor
gamzekck koftepaddis evet asıl son aylarda gerçekten hissediyormusuz yasiyormusuz zorlukları etrafımda öyle diyorlar rabbim yardımcımız olsun sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah