Hamaratpanda Kaahvelii evet razı çünkü o zaten ilk ismini koydu bile şimdiden. 😅Kayınbabam vefat etti. Onun ismini düşünüyor
Kubra_miray_szr Benim doğuma 6 gün var hala bulamadım erkek ismi Hamza düşünmüştün çok kisi burada dedi aşırı yaramaz çocuk oluyormuş 😁😁 yiğit acaba nasıl Kizimin adı ise miray
Hamaratpanda Kubra_miray_szr Hamza ismini ben de beğenirim çok heybetli bir isim gibi gelir bana. Bekarken oğlum olursa Yiğit ismini koyacağım derdim hep 😁
KayraVeAnnesi_06 Hamaratpanda Allah nasip kısmet ederse oğlum olacak , Kayra koymayı düşünüyoruz 🙏🏻💙👶🏼
koftepaddis Hamaratpanda ahh😇 ne kadar güzel bir duadır inşallah tüm çocuklarimiz tertemiz hayatlarda yaşasınlar 🤍
Hamaratpanda A_syma yaa ne güzel iki kız annesi olacaksın🌸 ben de ikinciyi kız istiyorum. Ve kızımın ikinci ismi Hatice ❤️
A_syma Hamaratpanda Rabbim saglikla nasip etsin insallah 🌸😍 Hatice annemin adi :) Adiyla yasasin bebisler 🌸
KayraVeAnnesi_06 Hamaratpanda Kayra isminin anlamı; yüksek noktada tutulan ya da sayılan bir kişiden gelecek olan iyilik ya da lütuf olarak bilinmektedir .