Burcu-2634 Gozde63 çok normal çünkü bebişin sana tutunmaya çalışıyor kan olmadığı sürece korkma bana da doktorum demişti ilk zamanlar böyle gene de için rahat etmezse bence doktora git
Gozde63 Burcu-2634 ist Burcu-2634 evet öyle canım ama elde değil henüz çok yeni olduğu için tereddüt ediyorum düşük olur diye korkuyorum
Sevgi18 Rahim büyüyor canım normal ben o haftalarda doktoruma sordum böyle demisti benimde cok olurdu agrısı
Burcu-2634 Gozde63 korkma korktuğun şey başına gelir Allah korusun daja önünde uzun bi zaman var harap etme nu düşüncelerle kendini tadını çıkar hamişliğin Allah almak istedikten sonra her türlü alor onları bizden dua et Allaha sığın yeter 🤗
Ellia Evet canım çok normal adet sancıları gibi sadece bir yerlere uzanma ağır kaldırma tuvalete çıktığın da ıkınma 😊😊 allahım yavrunu sana bağışlasın inşallah ❤️
Gozde63 DeryaAtmaca41 evet kime desem normal diyor ama biz yaşadığımız için kaybetme korkusu giriyor içimize annelik içgüdüsü heralde ama ne kadar stres yapmassak o kadar iyi olur tabi ama elde değil
Ellia Gozde63 benim 20 haftalık çok şükür iyiyiz . Bende senin gibiydim en ufak şeyde yazardım ama acemi olduğumuzdan 🤗
Gozde63 DeryaAtmaca41 6 haftanın bitimine yakın duyarsın net bazılarında daha geçte duyulabilir Ben 6 hafta ortasında duydum inşalah sana da nasip olur🙏🏼