Siracinannesi minigiminannesi03 ahah yerim ya Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım 🙏😍
Siracinannesi minigiminannesi03 ay hadi İnşallah gerçi sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok ama merak ederim ben 🙈😂
minigiminannesi03 Siracinannesi 15 gün beklemek sıkıcı sadece günler sanki gecmiyormus gibi oluyor 😂😂😂
Bir_mucize_olsun1 HeyMommy 5 yaş mı 🧐 sen cidimisin bende de var ondan 4 yasinda kızım küçük bişey olduğu halde sığmadı 😏
HeyMommy Bir_mucize_olsun1 Valla bilmiyorum satmak için demiştir nolcak başka gittiği yere kadar kullanırız artık yetmediği yerde bastondan devam 😂
minigiminannesi03 Siracinannesi 15 günden güne o ara uzun geliyor hatta dün doktorumada dedim 10 olsa olmaz mı istersen 1 ay sonra gel dedi😂😂😂 aynı evin adamı gibi oldu oda kac senedir
Siracinannesi minigiminannesi03 ahah öyle oluyor bizde kızımiz olsun istemiştik bir oğlum var diye ama nasıp değilmiş iki erkek annesi oldum 😂
minigiminannesi03 Siracinannesi bir cinsiyetini öğrensem alışveriş yapabileceğim 😂😂😂😂 her yeri olmuş bayaga hareketlendi dr bile söyledi çikolata mı yedim geldin diye 😂😂😂😂😂
Siracinannesi minigiminannesi03 maşallah benimkide çok hareketliydi hareketli bebiş iyidir iyi 😂 içinden erkek geçti bakalım hislerim doğru mu çıkacak 🤭
minigiminannesi03 Siracinannesi herkes öyle diyor hamile olduğumu öğrendim 1 gün sonra oğlum diye esim sevmeye başladı annem oğlan bu kesin diyor