Fatma-onal minigiminannesi03 vallahi benimde kayınpederim gitmiş pusetiyle beraber almış ben daha kullanmadım ama çok güzel görünüyor 🥲
HeyMommy minigiminannesi03 Bizde dün aldık babamın hediyesi aynı marka ☺️ mağazada kısa bi kullanma inceleme şansım oldu. Hafif bi araba tekerlekleri falan güzel dönüyor. Mağazadaki adam 5 yaşa kadar kullanabilir dedi ama görücez ☺️
minik_koala_ve_annesi minigiminannesi03 benimkide baby care kullanmadik henuz canim magazamiz var babam ordan getirdi hediye etti tek.elle bile kapatiyorum
minigiminannesi03 Siracinannesi tessekur ederim bizede dedesi aldi bebisimin supriz oldu😊 hoşuma gitti
Siracinannesi minigiminannesi03 benimde hoşuma gidiyor bizimki de 54 günlük oldu evde pusetin içinde yatmaya bayılıyor rahat geliyor heralde onun içinde uyuyor alınca uyanıyor 😂 bir tek geceleri beşiğinde uyuyor 😅
minigiminannesi03 Siracinannesi daha ne istiyorsun çözümü bulmusun canim daha benim doğuma 214 gün var dedemiz bizden bile heyecanlı cikti😂😂😂
Siracinannesi minigiminannesi03 ahah biraz öyle oldu nereye gitsem taşıyorum çanta gibi onu 😂 oo daha varmış olsun ne güzel düşünceli dedesi varmış ☺️☺️
minigiminannesi03 Siracinannesi daha çok var dedesi ne eksikse ben alırım diyip duruyor sanki çocuk doğar doğmaz yürüyecek bisiklet falan alayım falan demeye başladı okadar değil dedim 😂😂😂
minigiminannesi03 Fatma-onal inşallah kullanırsın benim kendi babam almis bakalim bana geldiğinde görecem annem getirecek
Bir_mucize_olsun1 HeyMommy 5 yaş mı 🧐 sen cidimisin bende de var ondan 4 yasinda kızım küçük bişey olduğu halde sığmadı 😏
HeyMommy Dilek-K0 Evkur’dan aldık. Peşin fiyatı 2.500 dü. Biz 9 taksitle aldığımız için 3 civarlarını buldu. Tam net rakam söyleyemiyorum ama böyle ☺️
Zuhalbahri @minigiminannesi03 bende baby care safari travel aldım daha kullanmadık ama görüntü olarak güzel sadece biraz büyük
minigiminannesi03 Siracinannesi şaşırıyorum torun sevgisi daha doğmadan içlerine işliyor evlatlarını unutuyorlar resmen onunla gezecem dolaşacam dede diyecek falan bayaga kendisini kaptırdı gidiyor😂😂😂
minik_koala_ve_annesi Dilek-K0 benimki bunun kahvesi nacizane fikrim siyah yazin gunesi ceker diye dusunuyorum
lavanta35 Dilek-K0 bunun aynısını trendyoldan aldım gerçekten çok güzel kaliteli duruyor. Henüz kullanmadık ama ben çok beğendim
HeyMommy Dilek-K0 Aa bu modeli bende çok beğeniyorum eğer olsaydı alırdım bunun komple siyahı var çok hoş duruyor 🙏🏼