Tufu Aybukenur23 olsun beninde aslnda ilk aydan beklentim yok insAllah onumuzdeki bikac ayda hamilelik olur canim benin Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Reyhosunannisi Aybukenur23 ilk ay değilde 2. Ay gebelik ihtimali çok yüksek bende hsgden sonra 2. Ayımda hamile kaldım
ggamze_akdemir44 femme evet rahim filminden sonra CD sini veriyorlar. Doktorun yanına gittim o söyledi bende eve geldim CD yi taktım baktım açtım görülüyor 1. Ve 2.filimde kapalı 3.film de rahimden dışarı sıvılar vardı. Doktor da aynısı dedi üçüncü de açıldı dedi filimde de görülüyor
ggamze_akdemir44 femme ha bide önceden benim adet ağrım çok fazla olurdu bayılacak gibi olurdum. Elim Yüzüm sapsarı olurdu çok ağrırdı belim kasıklarım iki gün öldürürdü beni. Rahim filminden sonra eskisi gibi ağrım olmadı,oldu ama az.
Tamarix masall123 ben 9 ağustosta çektirdim 4 gün gecikti 3. Gününde kahverengi lekelenme geldi 4. Gününde sancı saplandı yavaş yavaş kanama geldi şimdi doktora gittim bugün eşimin ve benim hersey süper tahliller rahim filmi temiz tüpler açık ama artık aşılama dedi klomen çatlama hapı bende onu bekledim vermedi normal mi ?
masall123 Tamarix bilemiyorum canım. Bende rahim filminden sonra bişey kullanmadim bu ay bekleyelim dedi. Gebelik olmayınca klomene başladık. Her doktorun tedavi süreci farklı oluyor
deli66mavi Tufu biliyo musunuz benim de acı eşiğim çok düşük bende çok korktum rahim filminden ama cekinmek zorundaydım. İshal oldugunuzu ve aciiil tuvalete girmek zorunda oldugunuzu düsünün en fazla o kadar ağrılı oluyor.
Tufu deli66mavi ya benim aci esigim dusuk ama mesela hamis olsam normal dogumdan korkmam gibi ama rahim filminde develenirim de rahat isini yapamaz diye acikcasi aciya dayansamda cok haraket ederdim oda cekimi etkiliyormus bu nedenle anestezili tercih ettim
masall123 Tamarix yani bilemiyorum yanlış bişey söylemek istemiyorum ama eğer ki aklınızı karıştıran bı durum varsa doktor değiştirin. Çünkü ben öyle yaptım. Şuan aklımı karıştıran bişey yok rahatım ve bu doktorumun dediği şekilde ilerleyeceğim
Tufu Nurem20 benim adetima 12-13 gun var daha gecmiyo zamaninsAllah hayirli saglikli evlatlar nasip eder rabbim bizlerede
Ysmnrn Nurem20 hsg ilaci acisindan hemen hamile kalmayi onaylamiyorlar diye biliyorum. O yuzden kalmayisinizda bir hayir vardir. Allah gonlunuze gore versin
Reyhosunannisi Nurem20 çekilen ay hamile kalmak pek sağlıklı değilmiş bazı doktorlar o ay korunun diyor bebek olursa ilaçın etkisinden sağlıklı olmuyormuş