Gggggbbbbbbeeeee Doğum sigortası yaptıranlar var mı ? Nerden nasıl yapılıyor yeni yaptıranlar özellikle memmunmusunuz şartları nasıl
Gggggbbbbbbeeeee Nkrblt siz kaç haftalıksınız kullanabildiniz mi yoksa doğum zamanı mı kullanacaksınız fiyatı ne kadar bilgi verirmsiiniz
Nkrblt Gggggbbbbbbeeeee 24 haftalıgım tabiki hemen kullanabiliyorsunuz sahipleri çok ilgililer zaten sosyal medyadan numaralarını alıp arayabılırsınız
Gggggbbbbbbeeeee Nkrblt sizinki muayene +doğum sigortası mı sadece doğum mu etrafınızda başka burdan yaptıran var mı ? Kusura bakmayın böyle darlıyorum ama bi kaç kere sigortanın ödemediği durumlarla karşılaştım o nedenle korkuyorum
Nkrblt Gggggbbbbbbeeeee estağfurullah ne demek doğum+muayene ama hiç bi sıkıntı yaşamadım ben ve çevremde de birçok kişi yaptırdı gönlünğz rahag olsun fiyatlarıda cok artırmıslar zaten
Nkrblt Gggggbbbbbbeeeee rica ederimm ne demek hastane fiyatlarını bi daha sorun isterseniz ona göre karar verirsiniz baya artmıs cünkü sigorta yarı yarıya oluyor saglıkla kucagnıza alın🤗