Htcbn15 Düşük tehlikem vardı dün akşam düşük yapmıyorsun dediler ama kasık ağrım hala devam ediyor ve az önce bir parmak kadar pıhtı geldi wcde
umyahsen Htcbn15 kaç haftalık canım. Bnmde kan gibi kanamam oldu önce sonrasında ilaçlarla koyu renkli pıhtı şeklinde geldi bir ay boyunca hep geldi. Ama bnm kanama alanım vardı. Sen doktora görün en iyisi. Kanama normal değil
Milkkk Htcbn15 canım hastaneye git belki yatırırlar hemen kötü düşünme benim karnımda mldüğü halde bi gebeliğimde hiç kanama olmamıştı şuan ki hamileliğim çok şükür kanamam olduğu halde bebeğim benimle . Doktora git hemen müdahale ederler .
Htcbn15 umyahsen canım keseye göre 5 haftalık dün kanama var diye gittim yok dedi ama böyle olması ne bilim bilemedim
Htcbn15 Milkkk canım dün acile gittiğm de düşecek bebekse düşer dediler dün yine kanamama rağmen bişey yapmadılar progestan sabah akşam al dedi sadece sonra polikliniğe randevu al detaylı bakıl dediler
Milkkk Htcbn15 canım o zaman hiç kalkmadan yat . Hareket etme kendini zorlama . Büyük tuvaletin gelse ıkınma zorlanma dahi . Sadece yat tuvalete kalk . Yanına birini çağır sana baksın . Ben öyle atlattım kuzum .
Htcbn15 Milkkk eşim saolsın yardımcı oluyor yavrum ailemden biraz uzağım ama şükür yine Rabbimden hayırlısı olsun diyorum