Mlstpcuoglu QUEEN088 bi tartışmada okumuştum vajinaya tekmede açılmayı tetikler gibi şeyler yazıyordu. Korkum ondann benimde ama çoğu kişide oluyomuş o yüzden biraz rahatladım canım. Aslında herşeye kuruntu yapıyorum iyi düşünmek lazım ki iyi olsun🙄
Cansell234 Mlstpcuoglu bence oralarını pek düşünme düşününce bir sürü şey gelir aklına her şeyin hayırlısı de olucak olan sen ne kadar engellemeye çalışsanda olur bir şekilde hareketlerinin tadını çıkar 👍🏻😊😊
QUEEN088 Mlstpcuoglu Evet canım bendede öyle bitane düşük yapmıştım ama ben çok büyükde stressde yaşamışdım.Ondan şimdide korkuyorum.30 haftaya geçsem rahatlarım azda olsa
buseherek01 Mlstpcuoglu Bende genellikle oralarda hissediyorum başta çok korktum bende senin gibi fakat doktorum gayet normal olduğunu söyledi canım 🥰
Nesilhan Mlstpcuoglu 30. Haftamdayım ben de aynı şeyi yaşıyorum. Evet benimki de erkek bebek. Bazen acı verici oluyordu doktorum idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle mesanem hassaslaştığı için ağrı hissetmemin normal olduğunu söyledi.
Mlstpcuoglu Nesilhan benim ağrı gibi değilde damar seyirmesi gibi bi anda bi kaç defa küt küt vuruyor tabi o an irkiliyorum çok.. enfeksiyon olmamak için günde 3 lt su tüket dedi doktor sende tüket canım
Mlstpcuoglu QUEEN088 benimde 20 haftalık erken doğum olmuştu canım😔 Rabbim bu sefer evlatlarımızı bize bağışlasın🙏
Mlstpcuoglu Fatma0090 haftan baya ilerledi senin demi canım postlarını görüyordum şu an bi sıkıntın yok çok şükür🙏
Umay255 Mlstpcuoglu Ayy hislerime tercüman oldun 24 haftalık olduk benim oğlum da hep ordan vuruyo bi gün altıma yapcam diye çok korkuyorum ayakta bile vuruyo artık 🥰
QUEEN088 Mlstpcuoglu Amin canım aynı bendede 22 haftadaydı🥺İnşeAllah Allahım bize evlatlarımızı bağışlar🤲🏻
Fatma0090 Mlstpcuoglu inşallah hayırlısıyka sag saglim ilerlersiniz dikkat et muayne de de sor doktoruna mutlaka
Melikekader1 Mlstpcuoglu oha henüz çok erken değil mi bebek hareketleri için ikinci gebelikse bilemem tabi ama 20,21. Haftada his olmaya başlıyor üstelik vajinadaysa şimdiden seni korkutmak istemem ama normal değil gibi baş aşağı dönük olabilir
Mlstpcuoglu Melikekader1 ilk gebeliğimini 20 haftalık erken doğum ile kaybettim 2. Gebeliğim canım erken hissettim tekmesini,bugün kontrolüm var sorucam doktora🙏
Rumeysilam Mlstpcuoglu Hadi biz 39 olduk hissediyoruz da sen nasıl hissediyorsun o kadarını kıız 😅👏🏻 Şaka bir yana sık tuvalete çıkma nöbetleri sizde yeni başlamıştır muhtemelen değil mi ? ondan ötürü de altta hissetme normaldir bence😏