Azimemine Merhaba arkadaşlar bugün doktordan geldik yüzünü göremedik vajinal kontrol yapmak istedi acıdan bakamıycaktı nerdeyse barmağınla baktığında kafası çok aşağıda canım çatıya girdi gircek dedi haftaya bidaha görmek istedi karnımda kramplar için ilaç yazdı bakalım ne olacak benim gibi olup da Doğum yapan varmı içimi ferahlatın lütfen 🙏😔
gonulcelen Azimemine aynı haftadayız ve sanırım bnm ki de çatıya girdi bgn çünkü karnım düştü ve otururken sanki kasıklarımda top var ve agrım oluyor
Babies16 Azimemine banada 35 te oyle dedi dr 20 eylule gelir dedi.sonuc 39 + 2 yim.oazara kadar gelmezse yatisini yapcam dedi...
Mutlukalp Azimemine Aynı şeyi yaşıyoruz banada doktorum artık çok yürüme dedi yüzünü zaten göremedik kanaldaymış istirahat et dedi sende alt tarafta ağrı zonklama oluyomu
Azimemine gonulcelen doktorum korkma doğsa bile inşallh bi sorun olmaz bütün organları gelişti artık dedi endişelenmeyelim canım sağlıkla ne zaman isterlerse gelsin bıdıklar 😍
Babies16 Azimemine oluyorda gerisi gelmiyor.bazen 5 6 saat bel agrisi cekiyrm.bazen adet sancisi.ama duzenli dogum sancim yok zaten olsa dogardi 😊
Serii Azimemine banada verdi 😕 34,6 yız 10unda kontrole çağırdı bide kafasını hissediyorum çok acıtıyor benimki de kanala gitmeye mi çalışıyor anlamadım 😕
gonulcelen Azimemine evet artık gelişimi tamam biraz daha kilo alsın diye açıkcası stresim bebek cok Küçük olunca emerken falan yoruluyor zorlanıyor o yüzden az daha sabır etsin yavrular. Cuma benm de randevum var kilosunu cok merak ediyorm
Azimemine Elcnerdgn erken değil ama anne karnında 1 gün bile kalması daha sağlıklı olması demek diyorlar ta ondan erken diyorum 😔
Azimemine gonulcelen aynı haftadaysak canım benim daha dündü randevum 2275 gramdı iyi dedi yani doğana kadar bi 3000 kg falan olur dedi ki bir hafta durur anca seninki dedi
Serii Azimemine evet daha iyiyim ama aşırı su içirtiyor bu hap ya gece kaç kere suya tuvalete kalktım 😕
Elcnerdgn Azimemine tabi canım ne kadar dursa bebek icin okadar iyi ama demekki senin bebeğin gelmek istiyor vardır herseyde bi hayır ama cok cok erkende değil yani o yüzden cok üzme kendini
gonulcelen Azimemine canım 34 te gittiğim de 2350 gr demişti bakalım 2 hafta geçmiş olcak ne kdr büyütebildim
Azimemine Mutlukalp olmaz mı hemde nasıl ağrı bi vurdu mu hanımefendi beni titretiyor resmen ama bizimkisi çok hareketli içimi kazıyor Bacaklarıyla resmen size de verdi mi ilaç
Mutlukalp Azimemine Hayır dinlen dedi benim bebekte iri biraz 2 hafta aprı baskı oluyo özellikle çok yürüyünce