Seyma0323 104, insallah 5 gün sonra bende açıcam bu postu🥰 Kızlar bende harekerlerde ciddi azalma var nerdeyse yok sizdede olmuşmuydu?? Nerdeyse 1 haftadır öyle doktorum normal dedi
marnus Seyma0323 bu haftalarda normal diyor dr lar. Bazen çok tekme atıyor bazen sesi çıkmıyor. Çok merak edersen azcık tatlı yiyip soluna yat. Elinle dokun filan o zaman hareketleniyorlar😁
TeoMom Seyma0323 Benim bebekte çok hareketli değil bir gün hareket ediyorsa ertesi gün daha az hissettiriyor ama önemli olan hissetmek haftamıza göre normal bence
Seyma0323 marnus vallah canim benimki uyuz keçi gibi 🤣 çikolata ve durtme işe yaramiyor geçen hafta korkarak doktoruma gittim herşey yoldundaydi ama hala çook hafif ve nerdeyse hiç hareket yok
Seyma0323 TeoMom niyeyse uzun süredir çok hareketsiz kafaya takmaya başladım hissetsem bile çook hafif o da günde belki en az 3 4 sefer eskiden daha çoktu. Geçen korkarak doktura gittim herşey yolundaydi
Seyma0323 TeoMom hadi insallah sende güzel sonuçlar alırsın gece 12 den sonra bişeyler yiyip içmek yasak ona göre