HEfnan Kızlar sonunda 40+3 ye nişanım geldi biraz önce.Ne kadar sürede sancım başlar çıkıp yürüsem mi biraz
kahvesever__ HEfnan yürüş yap canım bol bol hemen de gelebilir belli olmaz benim sabah nişanım gelmişti gece de suyum gelmişti öyle hastaneye gitmiştik
Kubrar33 HEfnan En fazla 2 gun dıye dusunuyorum cok bılgım yok Allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı kolaylıkla nasıp etsın ınsallahhh
HEfnan sedefyrs1101 Neeeee 😂Ben de hiç açıklık ve sancı yok.Sadece bikini bölgemin kemikleri içleri ağrıyor sanki 🤔
sedefyrs1101 HEfnan Belden kasıklara doğru ağrı gelirse bilki bugün doğurursun 😅 Benim nişan sancımdan sonra geldiği için 1 saat sonra doğurdum ben tam açıklık ile. Rabbim kolay doğum nasip etsin 🌼
HEfnan Trabzonliveasabi Trabzonliveasabi Benim de akşam geldi ama hiç sancım yok İnşallah benimde gece gelirde doğururum 🙏
hilalhanim HEfnan nişanım geldi 7buçuk saat sonra hastaneye gittim 7cm açılmam varmış doğumhaneye çıktım sancım olmadığı için suni sancı verdiler 15dk sonra doğuma girdim 20dk sonra doğurdum