Kevserkalender92 Merhaba kızlar 20 haftamda basurum çıktı 2 gündür ne yapcağımı bilemiyorum aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan varmı 🙏
ayse3452 Kevserkalender92 bendede o sprun var hıc bır cozum bulamadım zeytınyagı sur dıyolar surdum ıse yaramadı. cok kötü snır bozucu
Bsrabzks Kevserkalender92 benimde malesef 36.haftamda çıktı canım proctoglyvenol kullanıyorum krem 2 haftadır ama benimkide geçmedi tuvalete gitmeye korkar oldum doğumda daha çok çıkacak diye de endişeleniyorum çok şükür ağrı sızı yapmadı o yönden şanslıyım umarım senin ki en kısa zamanda geçer ❤
Minigim38 Malesef ben bugün doktora sordum sıcak suya otur dedi, zeytinyağlı yemekler ye dogumdan sonra gecerse gecer yoksa gecmez dedi
Kevserkalender92 syagmurr Canım Allah razı olsun senden krem o kadar iyi geldiki ben normaldede çok çekerdim zonklardı acillik olurdum sağolasın valla çok makbule geçti
syagmurr angela88 o kadar iyi geliyo ki sonuçta deriyi iyileştiren bi krem demişti doktorum herşeye onu sürüyorum sinek ısırığına morluğa lekeye basura anında etki ediyo
angela88 Kevserkalender92 kremler haricinde mudahale de edilemiyor maalesef ama dogum sonrasi cerrahi islem yapilan kisiler de cok cok azmis bunu sormustum doktora. Cok rahatsiz edici maalesef ben her tuvalet sonrasi iceri ittirmek durumunda kaliyorum 39+5 teyim🥲 Ne yerseniz yiyin hamilelikten dolayi mesaneye bagirsaklara asiri bir baski oluyor bebek buyudukce de buyuyor. Genelde gecer deme sebepleri bu. Öncesinde de var simdi ciktiysa onlar gecmez.
Kevserkalender92 syagmurr Ay hemen alıp deniyeyim bütün enerjimi sömürdü anestol gbi bi krem verdi ama geçmedi acısı
Beliff Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve Kantaron yağı ile balı karıştırıp sık sık sürüyorum faydasını çok gördüm
Bsrabzks Mavimsi_ ıkındığımız için ister istemez daha çok çıkabiliyor bağsur ama bebeğe Bi zararı yok
Whitewomen Mavimsi_ Doğumda ıkınmaktan makat çatlağı problemi yaşadım doğum sonrası 3 ay boyunca çektim dogumdan daha zordu sırf tuvaletim gelmesin de tuvalete gitmim diye hiçbirşey yemiyordum. Aşırı zayıflamıştım Şimdi yine hamileyim sırf bu illetten dolayı sezaryan yapmayı düşünüyorum.