Rumrum Arkadaşlar, 22. Haftamdayım. 53 kilo ile hamile kaldım. Bugün tartıldım 59 kilo olmuşum🤪 acaba bu kilo artışı haftaya göre normal midir? Yoksa hızlı mı ilerliyorum🤦🏻♀️ Sizler ne durumdasınız? Ya da haftası ilerde olan arkadaşlarım ne durumdalar? Alalım buraya yorumları🤩
Seyma_ Rumrum bende o haftalarda aynı aldım canm. Sonra gebelik seker cıktı diyet mecburi oldu 26 dan sonra hc almadm dikkat ednce
Suhus000 Rumrum tabi cnm Çok değil ama hızlı gidion bn 37 deyim 9 kilo aldım bazen 10 oluyor tartıda ama 7 inçi ay vitrinden sonra alıyon ne alırsan benden demesi
Tosbik Rumrum amaaann hiç canini sıkma sakın haa verirsin dogurunca nolcak 😉.. bn cook iştahli bi insanım nasil kilo almadim hayret edyoruz zaten. Hiçte kısmadim kendimi habire bsyler yerim halbu ki. Ama 20kiloda alsam üzülmem inan ki
Rumrum Seyma_ hadi yaaa ben de dikkat edeyim bence artık ekmek falan yemeyeyim mesela zaten çaya şeker falan kullanmıyorum . Tuzu da keseyim. 😑
Hatunnn Rumrum gayet normal bence 6 kiloyu hizli almak sikintli olurdu ama her ay belli miktarda aldiysan 6 sını ozaman gayet normal
Rumrum Suhus000 evet doğru dikkat edeyim ben. Doktorlar pek istemiyor kilo Doğumda sıkıntı oluyormuş herhalde 😕
Rumrum Tosbik yaaa inşallah onu düşünmüyorum da sağlık açısından hami Doğumda falan sıkıntı olmasın diye fazla kilo alımı😕 yoksa kiloya takılmıyorum valla😅