Hilal1407 canım valla ben sadece iğne vuruldum gün ve sonraki gün denedim bir dahada yapmadım bir de adetim bitti günden bir gün sonra girmiştim ve yumurtlama gününde toplam bir ayda 4 kere.iliskim.oldu ondada şükürler olsun ki tuttu benim süt hormon yüksekliği vardı ona ilaç kullandım şeker düzenleyici kullandım femara kullandım ve en son çatlama iğnesi kullandım dedim givi iğne vuruldum gün ve gider gün ilişkiye girdim sonra iğneden sonra aşırı karın ağrısı gaz sancısı sürekli idrar kasıklarda ağrı göğüsler ağrı damar çıkması vardı dedim test yapım ve test yaptım iğneden sekiz gün sonra çift çizgi ama inanmadım çünkü iğne yalancı pozitif çıkarır dediler korkuttular erken gebelik testi yaptım yine çift çizgi gittim kan verdim kanda çıktı doktor alt muane yaptı var ama bekletelim bir kaç gün ne olur ne olmaz yalancı gebelik olabilir dedi ve iki gün üst üste kan verdim binlerce.kez şükürler olsun hamileyim ve aradan 15gun geçti çift yumurta ikizleri oldunu öğrendim rabbim.kimsenin kucani boş bırakmasın ve ben vajinismus gibi biseyim