elifuslu1002 Kızlar kontrolüm geldi de geçiyor bile ve ben hala randevu bulamadım randevu ala bilmek için napiyorsunuz ben mhrs talep etmekten başka bisey yapamıyorum
busra14044 elifuslu1002 bulamıyorum malesef devlette elime geçmedi hiç özele gittim özelden devam ediyorum. 1 aydır göz randevusu alabilmek için sürekli sisteme giriyorum daha yeni tesadüfen alabildim 14 eylüle 😁
OffOff elifuslu1002 bende devlet hastanesine gidiyorum kadın doğum ve perinatolojiye . Saat14 de randevular güncelleniyor. Ben bugün ayın 16 sına hem kadın doğum hemde perinatolojıye aldım
minisinannesiiii elifuslu1002 randevu bulamadığım için özele gidiyorum 3 gün üst üste sabah 9da gittim hep yarin gel yarin gel diyip duruyolardi mhrs de de asla randevu bulamiyodum mecburen özele gidiyorum
elifuslu1002 mikaa 1 aydan 1 aya gidiyorum ama bu gidişimden sonra siklastiracak doktor ve hala bulamiyorum
elifuslu1002 minismom bizim burda da bakıyorlar ama belli sayıda oda bana denk gelmezse şu halimle perişan olurum
minismom elifuslu1002 hep aynı dktora gidiosan sıra bitmis olsa bile rica et bi defa gittim sırasını kapatmıs doktordan rica ettim sıra alablirsin demisti
elifuslu1002 minismom deneyim bari hem acile gitmiştim önce sancim var diye hatırlar alır belli şimdi
elifuslu1002 busra14044 ya önce hep buluyordum 3 ay olcak nrdeyse yok 1 ay önce özele gittim mecburi ama sürekli de gidilmiyor ki özele
elifuslu1002 OffOff öğlen saat 2 değil mi perinatolojiye bizim burda randevu yok sadece doktor yönlendirilmesi ile gidiliyor kaç defa denedim vermediler randevu
elifuslu1002 minisinannesiiii el mahkum maddi durum biraz iyi olsa valla ne yalan soyleyim bende özle giderim
Minigim38 Artik 2 haftada bir gidecegim randevu ayda 1 kez veriyor mhrs den talep olusturuyorum denk gelirse alıyorum yoksa gidemiyorum malesef 😪
rkyycbnn elifuslu1002 1 aydır randevu almaya calısıyom yok yok doguma gidecem artık sıra alacaz mecbur randevu yok heralde cocuk içimizde kalmayacakya😂😂😂