Kumdurder İstanbul Ümraniye Egitim ve Arastirma hastanesinde dogurdum 1 ay once. Belime masaj bile yaptilar sanci sirasinda. Ebeler yuruttu , hatta dus almak istiyorum dedigimde beni yikadilar bile. Doktorlar asiri guler yuzluydu ve benim ilk dogumum ben normalden cok donmek istedim yapamiyorum diye hep konustular bak buraya kadar geldik ikinci ucuncu dogumu olup senin gibi bilincli ikinamayanlar bile var bak ne guzel gidiyoruz yaparsin edersin. Hatta kizinin adi ne olacak kac yasindasin sence kac kilo dogacak calisiyor musun ne mezunusun esin destej oldumu hamileliginde gibi alakasiz sorularla dikkatimi dagittilar. Dogumhanede tezahurat yaptilar bebegimi verdiklerinde bana surekli yine korktugum icin konustular ettiler sonrasinda sık sık ziyarete geldiler kontrol disinda , bazi sebeplerden 1 hafta kaldim ve 4 unite kan nakli yapildi bunun 2 unitesi beyaz kan. Normalde ya bizim bagisci bulmamiz gerekirdi yada özelde beyaz kani bilmiyorum ama kirmizi kan 400-500 tl arasi ucretle verilirdi. Beyaz kan cok daha nadir bulunuyor bu arada herkes normal kan bagiscisi ondan nadir. Ve ben ilaclarla falan sonrasinda verilen 30 tl odedim eczaneye ilaclardan birini karsilamadi daha dogrusu 30 tl sini karsilamadi sigorta o kadar. Cocugum 6 saat sarilik yuzunden foto aldi. Bu sartlarda ben en az 70 bine falan cikardim anca onun disinda ozelin verecegi ilaclarda genelde pahali oldugundan birde onca ilaca verecektik. Ben asiri memnun kaldim burdan butun ekibe selam birde ozellikle Stajyer Ebe Merve masaj cok iyiydi eger okursan , instadan bul beni kiz valla cok sevdim seni bay.