Hs4523 Arkadaşlar bu 3 hastaneyi düşünüyorum ama hala karar veremedim gidenler hangi doktor memnuniyet muayene ve Doğum fiyat bilgisin verebilirmi acaba ? Bide hastanede yenidoğan ybü varmı benim riskli gebelik o yüzden yenidogan ünitesi olsun istiyorum
Eed7 Hs4523 1ay önce arkadaşım medipol mega bağcılarda esenler diyemi geçiyor bilmiyorum orada doğum yaptı bana uzak olmasa kesin bende oraya giderdim doğum ekibi çok iyiymiş çok memnun kaldığını söyledi
Esen Hs4523 serçin hanıma gidiyorum memnunum fiyatlarda ortalama diyebilirim 70 lira muayene 25 lira nst 1500 zorunlu sezaryan ve normal doğum
Hs4523 Eed7 orası medipol Bağcılar geçiyor evet bende duydum iyi olduğunu ama fiyatları biraz yüksek ben detaylı için aramıştımda 800 tl dediler o yüzden Doğum fiyatını hiç sormadım bile 🙄
Esen Nurcankarakaya daha birlikte vaktiniz çok benden bıktı artık doğursam diye bakıyo ben pimpirikliyim her hafta her hafta bıktı kadın
Esen Nurcankarakaya bizimde 37+5 olcak 1 saat sonra ınsallah o girer cerrahligina guveniyorum daha doğum şeklimiz belli değil bakalim artik
Nurcankarakaya Esen ekstra çağırılırsa 850 lira bende dua ediyorum ki inşallah oradayken Doğum yaparım yoksa fiyat yüksek diğer şekil
OznurrTengiz Medipol mega ya gidiyorum. Yeliz hanıma. Riskli bir durum olmasa esenler medipole devam ederdim. Ayten hanım var çok güzel ilgileniyor ve çok ultrason resmi veriyor. Mega da ben sorarsam söylüyor. 100 lira muayene 65 nst 1550 normal doğum 2900 dü sanırım sezaryen isteğe bağlı 6000 mış.
Hs4523 OznurrTengiz sizin riskli durumunuz nedir ? Bende kan sulandırıcı vs kullanıyorum romatizmal bi rahatsızlıgım o yüzden erken Doğum preeklamsi riskim yüksek iyi bi yere yenidoğan yognbakımı olan bir yer istiyorum
Hs4523 Nurcankarakaya Nasıl yani planlı bi durum dışında acil giderseniz doktor extra ücretlemi geliyor?
Esen Nurcankarakaya 750ydi ona da mı zam gelmiş 😂 serçin hanım nobet tutmuyo zaten nöbetçi doktorlar başka evet umarım o yokken bisey olmaz onun ellerinde daha güvende hissedeceğimiz kesin
OznurrTengiz Hs4523 rahim kısalığından dolayı erken doğar diye beni medipol megaya sevk ettiler. 32. Haftaya girdim 1 cm açılmam var şuan.
Nurcankarakaya Hs4523 evet canım doktor mesai dışı ise yada nöbetçi değilse istersen çağırılıyor ama 850 tl ye geliyo