Aysgfrklc Kızlar 38.hafta doktor kontrolümde bebek 3600 gr çıktı doktor salıyı bekleyelim dedi 4 kilo olursa sezaryana gün vericem dedi .normal için n’aptınız Meryem ana otu aldım yürüyüş yapıyorum
miroski_22 Aysgfrklc canım bende 40 haftaligim bugün 3850 dedi doktor doğum için bisey demedi sadece baş geliş pozisyonda bebek dedi doğum öncesi kan tahlillerini yaptır dedi tahlil istedi acaba sezeryana mi alir normal icin zorlar mi bilemedim
northandmother Aysgfrklc bizde 38+0 ız 3350 olmuş doktor kilosu iyi dedi çünkü zaten garanti değil o kilo aşağı yukarı oynama ihtimali var
Aysgfrklc miroski_22 Bana doktorum iri bebek anneyi zorlar dedi sezaryenda kolay demiyorum dedi sancın gelirse açıklığına bakar öyle karar veririz dedi salıya kadar olmazsa bi şey sezaryana döneriz dedi .bilmiyorum normal yapabilir miyim canım çok şirindir ama tevekkül etmekte istiyorum 🥹
Aysgfrklc northandmother Bende 38+1 3600 gr ve ben dikkat ettiğim halde zayıfladıgım halde bebişim kilo alıyor 🤷🏻♀️ Doktor bazen olabilir öyle dedi
miroski_22 Aysgfrklc Ya bugüne kadar hiç korkum yoktu fakat şuan hiç acilmam yok ve bebegim 3850 olduğunu duyunca valla normal doğumdan korktum yani ne yalan soyleyim 🤭