Furkanvedadininannesi Vajina mantarı yada böbrek büyümesi yüzünden erken doğum yapanınız var mı kaç haftalık dı doğum yaptığınızda bende ikiside var doktorum erken doğum yapma ihtimalimi söyledi o yüzden merak ediyorum
Doga_deniz Furkanvedadininannesi böbrek büyümesi yüzünden erken haftalarda ameliyat olmuştu bi arkadaşım hamileyken. Mantar basit bi şey ilaç bile vermiyolar doğru düzgün o yüzden olacağını sanmam ama böbrek yüzünden olabilir haftanız doğuma uygunsa
Hamaratpanda Furkanvedadininannesi 37. Haftamızda rutin nst kontrolüne gittiğimizde doktorumuz kordon dolanmalı gördü acil sezeryan dedi. O hastanede küvöz olmadığı iÇin başka hastane ve doktora gittim. Kordon dolanmalı yok dedi istersen haftaya gel alalım dedi. Ben yine de riske atmak istemedim ve o gün doğum yaptım. 3300 gr doğdu kızım şükür küvöze girmedi.
Furkanvedadininannesi Elilar2225 birde şuan çok ağrım olmuyor 34+5 iz sizin çok ağrınız oldu mu kaçıncı haftalar ağrınız arttı
Furkanvedadininannesi Doga_deniz banada 30 haftaliken dediler ameliyat diye ama korkuma olmadım şuan 34+5iz
Elilar2225 Furkanvedadininannesi 21de stent taktırmıştım ağrım azalmıştı 36da yine başladı ben doğum sancısı sandım öyle fenaydı yani. böbrekmiş. Haftamı doldurup sezaryen oldum