kbralya01 Kızlar normal de medline gidiyorum detaylı ultrason zamanım geldi. Medline yapmıyor. Hangi hastaneye hangi doktora gidebilirim memnun kaldıklarınız kimler
Rymeysabulutt kbralya01 hakan kalaycı ya gittim çokta memnun kaldık cok iyi bir hekim 700 TL di tabi ben haziran ayında yaptırmistim
kbralya01 tatliiannnee Balcalı en erken 2 ay sonrasına randevu veriyor maalesef 🥹 çok fazla yoğunluk varmış
Esrasez Merhaba, bende Medline gidiyorum balcalıdan randevu almaya calıştım ama 2 ay sonrasına gün veriyor. Bu sebeple acıbadem cansın hocaya gittim. Cokta memnun kaldık 1500 randevu+detaylı usg ödemesi aldılar.
kbralya01 Esrasez merhaba çok teşekkür ederim burası aklımda olsun olmadı yarın arayıp bende bilgi alırım 🥰
Miso1234 Metro hastanesi olabilir ben İstanbul’da yaptırmıştım ama genel anlamda metro hastanesinin herşeyinden coook memnunun eminim degaylınultrssonlarıda çok iyidir diye düşünüyorum
Willud kbralya01 valla normalde de aylık muayanelere oraya gidiyorum ama detaylı ultrasonu zaten sizi takip eden doktor bakmıyor orda uz.dr Alpay Fevzi Ertan baktı radyoloji uzmanı. İyiydi 20 dk sürdü sadece şansıma bebeğimin renkli fotoğrafının çıktısını alırken cihaz bozuldu rengi sarı çıktı fotograflarin
kbralya01 Rymeysabulutt Hakan Kalaycıdan çok memnuniyet var 🙈 Demek ki gerçekten iyi bi doktor. Bu isme öncelik vericem çok teşekkürler ☺️
Hanife47 kbralya01 ben Balcalı hastanesine gittim serdar Aykut çok iyi bir doktor ortalama 20 dakika falan baktı herdeyini ekrandan gösterdi ve anlattı gerçekten çok güzel ilgilendi
kbralya01 Hanife47 Balcalıda şuan randevu bulamıyoruz 🥹🥹 çok ileri ki tarihlere randevu verebiliyorlar anca fazla bi yoğunluk varmış
Miso1234 Elif_smr01 Ortadoğu hastanesinde mutlaka vardır oradaki beş tane kadın doktor baya popüler ama detaylı yağ yapıyormu bilmiyorum