yasminnnnnnn aframoms13 ay maşallah yaa 😂🧿 bizim de 10.haftafa öyleydi eller ayaklar havada hep ama bugün özellikle secde pozisyonda hep uyuyordu
1erkekkannesiiii yasminnnnnnn benim bebe bayağı hareketli kaç kez gittim uyuduğunu görmedim habire eli kolu durmuyor 😁 bal yiyip gitmiştim o zaman da horon tepiyodu 😂
ikikedi-birbebek yasminnnnnnn Bizimkide tam tersi asla uyumuyor 😂 Daha minicik ama çok hareketliydi maşallah 😂 Hatta doktor cinsiyetine bakacakti bı dur ya falan yapıyor baya eglenmistik 😂
yasminnnnnnn ikikedi-birbebek çok teşekkür ederim canım inşallah 🙏 sizinkine de maşallah diyelim sağlıklı olsunlar da😂🙏
Nurtenahmet yasminnnnnnn 17 haftalıkken öğrenebildim cinsiyeti oğlum ya uyuyor ya da yüzünü kapatıyor 33 haftalık olduk hala yüzünü göremedim 😄
May0009 yasminnnnnnn fetal dna testi içinde cinsiyet kromozomlarına da bakılıyor belki ilgili firmadan sadece cinsiyet kromozom testi istersiniz
yasminnnnnnn May0009 evet doğru o aklıma gelmedi. Çünkü fetal DNA yapalım dedik fragile x sendromu bakilmiyormus
-Papatya- yasminnnnnnn 12 haftalıkken uyuyordu 14 haftalıkken hiç durmuyordu yerinde makarna yemiştim hastaneye giderken 😂 yürüdüm baya ayakta kalmıştım belki de o yüzden uyanıktı
yasminnnnnnn -Papatya- şans gerçekten canim bende hemsireyim aktif şekilde çalışıyordum bol su içtim gitmeden çikolata yedim ama ultrasonla bile doktor biraz vurdu tam uyanmadı 😂
-Papatya- yasminnnnnnn demek ki uykucu olacak 🙈 belki de acılı ekşili şeyler yemelisin Mesela ben çayı bile şekersiz içiyorum tatlı çikolata vs yemiyorum ☺️